София Бирлем - Уики, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

София Бирлем е Instagram сензация и известен американски модел. София Бирлем е добре известна със зашеметяващия си външен вид, скъпа природа и очарователна усмивка. По подобен начин през последните години тя си направи име като модел на Instagram, както и като се появи в множество рекламни кампании за различни фирми.

Бързи факти

Пълно име: София Бирлем Бойс
Дата на раждане: 15 октомври 2004 г
Възраст: 17 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Instagram звезда, инфлуенсър в социалните медии, модел
Държава: елен
Височина: 5 фута 4 инча
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Санта Круз, Калифорния, Съединени американски щати
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян
образование Чартърното училище Larchmont в Лос Анджелис
Братя и сестри Брат

София Бирлем Биография

София Бирлем е родена в Санта Круз, Калифорния на 15 октомври 2004 г. В момента е на 17 години. Името й е София Бирлем Бойс, но е известна и като София. Тя е отгледана в християнски дом и е благочестива християнка. Бирлем е родена в Калифорния и е израснала със своите братя и сестри в град Санта Круз.

По-малката сестра на Джоуи Бирлем, София Бирлем, също е музикална сензация. Тя има по-голяма сестра на име Бела, както и братя на име Скоти и Кашиус, в допълнение към Джоуи Бирлем. Джен Валдес е името на майка й, а името на баща й в момента е неизвестно.София е около две години по-млада от Джоуи. Бела, за разлика от своите братя и сестри, се е утвърдила като инфлуенсър. Тя е добре позната фигура в Instagram с над 74 хиляди последователи.

София Бирлем посещава Larchmont Charter School в Лос Анджелис. Нейният мениджър е Кейт Макгуайър от Fullscreen, Inc. Бирлем държи нисък профил в личния си живот и не е разкрила нищо за своите академии.

София Бирлем Височина, Тегло

София Бирлем е висок 5 фута 4 инча и има слабо телосложение. Косата й е тъмно кестенява, а очите й са тъмнокафяви.

  София Бирлем

София Бирлем (Източник: Instagram)

кариера

София Бирлем е модел, знаменитост в Instagram, актьор и инфлуенсър в социалните медии. Тя е на седемнадесет години. Професионалната й кариера започва като модел. В Съединените щати тя е добре познат влиятел в социалните медии.

Милиони хора я следват в Instagram. Нейният канал в YouTube има голям брой абонати. София Бирлем има голяма база от фенове и милиони последователи в социалните мрежи. Тя публикува зашеметяващите си снимки и видеоклипове в Instagram и Tik-Tok. Тя е перфектната знаменитост в социалните медии.

Джоуи и неговият приятел Тейлър Холдър управляваха канала в YouTube „Joey and Tayler“. Те обаче вече имат свои собствени канали. Джоуи също е член на социалната група Team Choey. Първоначално София беше подпомогната от огромните последователи на брат си в социалните медии.

Джоуи активно я рекламира в множество платформи, като й помага в стремежа й да стане успешна интернет знаменитост. През април тази година тя за първи път качи свои снимки в Instagram.

София Бирлем Нетна стойност

Birlem, знаменитост в Instagram и YouTuber, увеличи актьорските си възможности в резултат на присъствието си в социалните медии. Към октомври 2022 г. нейното нетно състояние се оценява на около 2 милиона долара. Годишната й заплата се преразглежда. Освен това, тя начислява разумна такса за спонсорство, която се определя от нейната фен база и стойността на спонсорството.

София Бирлем Гадже, Запознанства

Бирлем поддържа нисък профил в личния си живот. Изглежда обаче, че е необвързана. София Бирлем е съсредоточена върху кариерата си и е запазила личния си живот в тайна.

Популярни Публикации