Джони Секвоя - Всичко за дъщерята на Хедър Рей и Ръсел Фриденберг

Джони Секвоя е актриса от Съединените щати. Тя е родена в Лос Анджелис в семейството на Хедър Рей, филмов и телевизионен продуцент, и Ръсел Фриденберг, актьор и сценарист-режисьор. Тя живее в родния щат на майка си Айдахо до осемгодишна възраст.

Бърза информация

Пълно име Джони Секвоя
Първо име Джони
Фамилия Секвоя
Професия актриса
Националност американски
Град на раждане Лос Анджелис, Калифорния
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Ръсел Фриденберг
Баща професия актьор и сценарист-режисьор
Име на майката Хедър Рей
Професия майка филмов и телевизионен продуцент
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация прав
Хороскоп Скорпион
Семейно положение Запознанства
Връзка с Диего Веласкес
нетна стойност 2000000
братя и сестри Чема и Емилио
нетна стойност 2 милиона долара
Дата на раждане 25 октомври 2002 г
Възраст 19 години

Родителите й са лични и бизнес партньори.

Родителите й се ожениха през 1999 г. и оттогава са заедно. Те са лични и професионални партньори, които са си сътрудничили по над дузина проекти, включително документални филми и игрални филми, в продължение на повече от две десетилетия. Тъй като и двамата са от развлекателната индустрия, те често обсъждат творческите разговори, които се водят от кухненската маса до спалнята.

Как тя се превърна в телевизионна сензация за една нощ?

Джони беше очарован от гледането на изпълнители от филмовите екипи на родителите си още от дете. Майка й и баща й първо се колебаеха, тъй като знаеха, че маршрутът ще бъде труден. В крайна сметка те бяха убедени от презентацията й в PowerPoint, в която тя предостави цялата информация, от която се нуждаят, за да й позволят да бъде актьор и да й позволи да се яви на прослушване.  Джони Секвоя

Тя започва да участва в инди филми, когато е на осем години. На 12-годишна възраст родителите й я уведомяват, че ще посещава лагер за престой, което ще накара Джони да получи паническа атака. Майка й и баща й работеха по същото време върху новата си картина „Сред гарваните“. Така баща й написа герой за нея във филма, който неочаквано се превърна в основния акцент на филма.

Когато картината беше показана като работа в процес, Джони скоро беше подписан от Untitled Management. След второто си прослушване тя беше избрана за ситкома Believe на NBC. Джони, нейният баща, който беше на 10 години по това време, в началото не разбираше какво означава това за нея, тъй като животът им на 10 години е свързан с приятели и семейство.

Те бяха изненадани да видят Джони наоколо след промоцията на шоуто, но също така бяха притеснени за нейната безопасност и психологическо благополучие, страхувайки се, че тя ще стане едно от онези холивудски деца, които просто седят и си правят селфита по цял ден. Безпокойството им бързо избледня, знаейки, че на Джони не му пука за нищо от това.

Тя има двама братя, които не се интересуват от развлекателната индустрия

Чема и Емилио са двамата й по-големи братя. Братята й бяха резултат от минали връзки на майка й. Чема и Емилио не се интересуват от развлекателната индустрия и искат да останат анонимни.

Тя е едно от най-новите попълнения във Вселената на Декстър.

След известната й поява като Бо Адамс в J.J. Сериалът Believe на Ейбрамс и Алфонсо Куарон на NBC, сега тя е добре известна с другата си важна роля. Сега тя се появява в минисериала Dexter: New Blood (2021). Одри е откровената осиновена тийнейджърка на самотната си майка, шефката на полицията Анджела Бишоп. Тя е едно от новите лица на Dexter Universe. Оригиналният Декстър е номиниран за 24 награди Еми и е спечелил четири. Деветият сезон на Dexter започна на 7 ноември 2021 г., около десетилетие след края на сериала през 2013 г.

  Джони Секвоя

Стойност на връзката

Сега тя има връзка с актьора и фотограф Диего Веласкес. От 2019 г. двойката се среща. Веласкес е добре известен с приноса си към Thunderman и Boy Genius.

Нетна стойност

Джони придобива известност като актьор благодарение на актьорските си способности и способността си да получава забележителни работни места в ранна възраст. Тя е обявена за една от най-популярните телевизионни актриси. Според източници нетната й стойност се очаква да бъде 1 до 2 милиона долара към 2021 г.

Популярни Публикации