Jayni Chase: Защо тя е супер жена? Разберете причината

Джейн Чейс е известна писателка и нейният роман от 1983 г. „Ваканция“ завладя милиони сърца по целия свят. Тя беше невероятна в The Annual Tel Aviv Gala Presents a Salute to Goldie Hawn, който беше пуснат през 1987 г.

Бързи факти

Пълно име Джейн Чейс
Първо име Джайни
Фамилия гонитба
Дата на раждане 24 август 1957 г
Възраст 64 години
Професия писател
Националност американски
Град на раждане Лос Анджелис, Калифорния
Държава на раждане Америка
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп зодия Дева
Семейно положение Женен
Съпруг Чеви Чейс
Без деца 3
нетна стойност млн
Женен Дата 19 юни 1982 г

Искове за интервю

Чеви Чейс, един от най-забавните и креативни комедианти и първата пробивна звезда на SNL, има очарователно поведение. Въпреки това, критиките, които трябваше да понесе като злодей, арогантен, тонизиращ шоу убиец и труден за справяне човек, го повлияха психологически и емоционално. В резултат на това се появиха многобройните му персони, намалявайки репутацията му. Сега той живее в приятна среда, уединен от другите. Силата му на духа е подложена на изпитание от времето.

Когато филмите му започнаха да се провалят, той започна да представя програмата Saturday Night Live. Това го доведе до комедийната общност на NBC. И там той трябваше да се справи с много трудности и спорни въпроси с Дан Харман и други членове на актьорския състав. Когато Харман му се присмива пред всички, Шеви издава гласово съобщение, което е широко разпространено, опетнявайки репутацията му.Други, като Доналд Глоувър, започнаха да виждат коментарите му като неприятни и обидни на расова основа. Когато беше разпитан за напускане на програмата, той каза, че опитите му да се присъедини към актьорския състав постоянно са били отхвърляни. Репортерът разбра, че работи през цялото време и все още има силно желание да осигури най-приемливата работа за обществото, но лошото възприятие за него го съсипа. В резултат на това той беше ранен и стана яростен и отбранителен. Шеви вярваше, че хората пишат лошо за него, защото му завиждаха, а не го харесваха. Той ме информира, че разбира и се гордее с това кой е и че другите, които го познават, го ценят. В резултат на това той не се интересува какво казват или пишат другите за него.

Какво я прави супержена?

Jayni е причината двойката да започне екологично образование и планиране. Преди около 31 години тя осъзна, че е минало времето да се грижи за околната среда. Тя е визионер. Тя приписва своя произход за внушаването на жизненоважна загриженост за околната среда. Jayni си сътрудничи с няколко екологични училища с изричната цел да ги озелени. Тя започна училище за озеленяване през 1988 г. и оттогава е извървяла дълъг път.

Тя започна да работи с мрежата за деня на Земята, за да превърне целта си в реалност. Пълното екологизиране на училищата е много скъпо. Според нея струва около 500 000 долара за едно училище да се премести в Грийн. Нейният съпруг и неговите пари й помагат да постигне целите си. Съпругът й твърди, че обожава съпругата й и никога не би й отказал финансова помощ.

Живот като семейна двойка със суперзвезда актьор

Тя е щастливо омъжена за известния актьор Чеви Чейс. Третата съпруга на Чеви Чейс.

  Джейн Чейс

Jayni Chase (Източник: Google)

Сюзън Хюит, първата съпруга на нейния съпруг

Нейният съпруг преди това беше женен за Сюзън Хюит. Двамата се женят на 23 февруари 1973 г., но се развеждат три години по-късно.

Жаклин Карлин е втората съпруга.

След това съпругът й продължи живота си и се ожени за Жаклин Карлин. Женят се на 4 декември 1976 г., но се развеждат на 14 ноември 1980 г.

Трета съпруга

Чеви се жени за нея на 19 юни 1982 г. Сватбата им се състоя в Пасифик Палисейдс, Лос Анджелис.

  Джейн Чейс

Jayni Chase (Източник: Google)

Болкоуспокояващо пристрастяване на съпруга

Нейният съпруг е отведен в клиника през 1986 г. Употребата на болкоуспокояващи е източникът на проблема. Съпругът й бил пристрастен към фармацевтичните болкоуспокояващи, с които злоупотребявал заради проблеми с гърба. Неговият дискомфорт в гърба беше облекчен чрез pratfalls, които той изпълни в Saturday Night Live. През 2010 г., след няколко години на битка, зависимостта му от наркотици беше в най-ниската си точка. Всичко отново не беше наред, тъй като той беше поразен от алкохолизъм.

Нейният съпруг е природозащитник и набира средства за благотворителност. По време на реч през 2004 г. той се подиграва с президента Джордж У. Буш. Той го нарече невеж и нечестен sch****. Той също така го нарече глупав шибаник.

деца

Тя има три деца с Чеви Чейс и общо четири с Чеви Чейс от трите си брака. Имената на децата им са Caley Leigh Chase, Cydney Cathalene Chase, Bryan Perkins и Emily Evelyn Chase.

Чеви Чейс обсъжда своето минало, комика Мел Брукс и други теми

Чеви Чейс, съпругът на Джейни Чейс, говори за комичния Мел Брукс, твърдейки, че той не е бил толкова весел като него, тъй като просто е държал класа в шевове много, което предполага да се биете с пръдни. Той беше класен клоун с авторитета на много висок, добре изглеждащ човек, който имаше отлични оценки и беше забавен в класа. Хората го разпитваха за частта от него, скрита зад маската.

Той се пошегува, че има част от него, която домакинът не вижда и не знае за нея, и това е дясната му страна, така че се обърнете и той ще може да види тази страна. Чейс призна, че няма никакви стремежи или цели. Той никога не е мислил за това, според него. Никога не е оставал на работа повече от година. Водещият беше шокиран да научи, че е бил уволнен от Saturday Night Live заради твърде хумористичен. Той обаче отбелязва, че трябва да организира живота си по-добре, но това не е като три снимки тази година. Chevy се намира в района на Grand desk Beauty, подобно на безопасно гнездо в Ню Йорк. Това е като ергенска квартира, малко място с Ралф и басейн, градина и малък имот, може би като домакинската къща в Монтоук.

Възраст и детство

Джейни Чейс е родена в Лос Анджелис, Калифорния, на 24 август 1957 г. Нейната астрологична зодия е Дева и е на 64 години. Нейната националност е американка, а етническата й принадлежност е кавказка. По същия начин, нейното име е Джейни Ан Люк. Образованието и квалификациите на Джейни Чейс включват посещението й в гимназия в Северен Холивуд. След това посещава Калифорнийския университет в Санта Барбара, където получава диплома по комуникации.

Нетно състояние и блокбъстър

Тя има зашеметяваща нетна стойност от десет милиона долара, което показва колко успешна е била в професията си. Нейният съпруг, Chevy Chase има нетна стойност от 50 милиона долара към 2022 г . Говорим за комбинирана нетна стойност от 60 милиона долара. Основният й източник на приходи идва от нейните литературни усилия във филми, телевизионни предавания и документални филми.

Работата й в биографията беше отлична. Първият му епизод е издаден през 1987 г. Нейното представяне във Ваканция също е изключително и филмът излиза през 1983 г.

Популярни Публикации