Брендън Тейлър- Нетна стойност, Wiki, възраст, височина, съпруга, брак

Брендън Тейлър е бивш зимбабвийски международен състезател по крикет и капитан, който е играл във всички форми на играта. Тейлър бие с дясна ръка, но също и купи извън въртенето.

Бързи факти

Пълно истинско име Брендън Рос Мъри Тейлър
Псевдоним Брендън Тейлър
Възраст (към 2021 г.) 35 годишен
Професия Играч на крикет
Умрял 6 февруари 1986 г
Място на раждане Хараре, Зимбабве
Националност Зимбабвийски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
Съпруга Кели Ан
Нетна стойност 1 милион долара - 5 милиона долара
Височина (прибл.) 6 фута 4 инча
Тегло (прибл.) 98 кг

Възраст и ранен живот на Брендън Тейлър

Брендън Тейлър беше роден на 6 февруари 1986 г , в Хараре, Зимбабве . Той е 35 години към 2021 г . Неговата зодия е Дева. Брендън Тейлър е пълното му име. Той е израснал в Зимбабве, заедно със своите родители и братя и сестри. По същия начин той е гражданин на Зимбабве. Той е от смесен етнос. Неговата вяра е християнството. Тейлър е отгледан в училище Lilfordia извън Хараре от Иън Кембъл, бащата на тестовия състезател по крикет от Зимбабве Алистър Кембъл. По време на юношеството си той посещава колежа Сейнт Джон (Хараре).

Височина и тегло на Брендън Тейлър

Брендън Тейлър е висок 6 фута 0 инча . Тежи приблизително 65 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Брендън Тейлър

Брендън Тейлър

Брендън Тейлър Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Брендън Тейлър? От октомври 2022 г. Брендън Тейлър нетна стойност се смята, че е между 1 милион долара – 5 милиона долара . Отличната му професия на играч на крикет очевидно е основният му източник на пари.

кариера

Той ръководи Зимбабве в еднодневните международни състезания (ODI) до Световната купа по крикет на ICC през 2015 г., поемайки поста от Елтън Чигумбура след Световната купа по крикет през 2011 г. През октомври 2011 г. той стана първият зимбабвийски батсман, който отбеляза един след друг еднодневен международен (ODI) сенчъри (128 не аут и 107 не аут) срещу Нова Зеландия. Той го направи отново на Световната купа по крикет на ICC през 2015 г. През декември 2011 г. той беше избран да играе по крикет Twenty20 за отбора по крикет Wellington като чуждестранен играч в HRV Twenty20 Cup на Нова Зеландия. На Световното първенство по крикет на ICC през 2015 г. той постави нов рекорд за Зимбабве във всяко Световно първенство с 433 ръна. Неговият 11 ODI век също постави рекорд за Зимбабве, надминавайки 7 на Алистър Кембъл.

Тейлър напусна националния отбор на Зимбабве малко след Световното първенство през 2015 г., но на 14 септември 2017 г. той анулира договора си с Нотингамшър, за да се върне у дома. Тейлър заяви намерението си да се върне у дома и да играе за Зимбабве по лични причини. Той стана първият играч на Зимбабве, който достигна сенчъри във всеки ининг в тест на два пъти през ноември 2018 г. Той достигна своя 17-ти сенчъри в международния крикет в първия ODI срещу Пакистан през октомври 2020 г., превръщайки се във водещ батсман на Зимбабве за всички времена и в трите формати.

Тейлър е широко признат за един от най-добрите батове в Зимбабве от съвременния период в резултат на всичките си постижения. Той направи своето 200-то участие в ODI през юли 2021 г., по време на домакинската серия на Зимбабве срещу Бангладеш. Тейлър обяви оттеглянето си от международния крикет през септември 2021 г., преди третия еднодневен международен мач (ODI) на Зимбабве срещу Ирландия. През януари 2022 г. той разкри принудителното си участие в фиксиране на място в резултат на условията, с които е бил принуден да се справя, и посочи, че ще бъде изправен пред дълго международно спиране за това, че не е подал навреме данни, свързани с него.

Съпруга и брак на Брендън Тейлър

Коя е съпругата на Брендън Тейлър? Той се жени за Кели Ан . Той и съпругата му са горди родители на четири деца. Освен това той не е споменал нищо за съпругата и децата й. Той живее щастливо семеен живот. Той поддържа добър профил и не е свързан с какъвто и да е спорен акт.

Популярни Публикации