Съпругът на Холи Уилоуби Дан Болдуин е телевизионен продуцент

Холи Уилоуби, известната ко-водеща на „Тази сутрин“ на ITV, е омъжена за Дан Болдуин от около 14 години. За да бъдем по-конкретни, тя се омъжи за него на 4 август 2007 г. Сега двойката е родител на три деца, две момчета и едно момиче. Хари Джеймс Болдуин, първото им дете, е роден на 11 май 2009 г., следван от Бел Болдуин, второто им дете, на 14 април 2011 г. и Честър Уилям Болдуин, третото им дете, на 29 септември 2014 г.

„Завинаги щастливи“ на Холи Уилоуби със съпруга

Въпреки че много връзки губят блясъка си, след като двойките станат родители и браковете продължават десетилетие, сватбата на Уилоуби и нейния съпруг е изключение. Говорейки в предаването на Зоуи Бол по Радио 2 през ноември 2021 г., телевизионната звезда намекна, че е доволна от брака си и все още харесва 14-годишния си съпруг.

 Холи УилоубиУилоуби продължи да обяснява, че е търсила вътре през предходните няколко години, защото чувствала, че нещо липсва. И веднага си помислих: „Не знам коя съм, дори не знам каква музика харесвам, вече не знам какво харесвам“, каза тя за своето затруднение. Но в същото време тя беше доволна от прекрасния си живот, в който обичаше и обожаваше съпруга си, имаше прекрасни деца и беше късметлийка в много отношения. Изненадващо, веднъж тя разнообрази връзката си, като обу новите си обувки в леглото. По време на интервю за списание Now през 2009 г. тя разкри забавния епизод.

Времена Холи Уилоуби се вбесява на партньора си

Водещата на Dancing On Ice, която е типично дискретна за личния си живот, също се дразни на половинката си. Тя разкри интимни подробности за връзката си по време на маркетингово пътуване за книга в края на 2021 г. Уилоуби отбеляза в книгата си, че преди е ставала непропорционално раздразнена, ако е гледала нещо по телевизията и приятелят й е поставял под въпрос избора й на шоу. Но наистина съм раздразнена, защото имам подсъзнателното усещане, че някой се опитва да повлияе на това, което правя, каза тя. Тя продължи да казва, че знае, че съпругът й не се опитва да я ограничи по никакъв начин. В резултат на това тя беше загрижена за липсата на контрол в живота си, тъй като често предизвикваше невероятно силни емоции.

 Холи Уилоуби

Холи Уилоуби и съпругът й

Съпругът на Холи Уилоуби Дан Болдуин е телевизионен продуцент.

Съпругът на Уилоуби работи в телевизионния бизнес и често се среща с известни личности. Болдуин е известен телевизионен продуцент, който е работил по сериали, включително Celebrity Juice, The Wheel, Virtually Famous и Through the Key Hole. Той е и управляващ директор на Hungry Bear, независима медийна фирма, стартирала през 2014 г. The Wheel на Майкъл Макинтайър и Breaking Dad на Брадли Уолш са две програми, продуцирани от медийната фирма. Той също е братовчед на Тамзин Аутуейт и по-голям брат на Джеймс Уилям, Доминик Антъни и Франческа Мария Болдуин.

Популярни Публикации