По време на интервю Karrueche Tran разкри, че баща й е гей

В интервю от юни 2015 г. за MadameNoire актьорът от Claws разкри, че баща й е хомосексуален. Тя каза, че е била наясно с ориентацията на баща си още преди да влезе в средното училище. Знаех, че нещо не е наред и не съм сигурна как знаех или дори знаех какво е гей, добави тя. Трън, от друга страна, не видя баща си в нова светлина, въпреки факта, че други го направиха.

Нейната професия: от стилист на знаменитост до актриса

Тран, която сега е добре известна актриса, работи в различни неактьорски професии, след като завърши програма за графичен дизайн в обществен колеж в Лос Анджелис. Тя започва кариерата си като личен купувач в Nordstrom в Canoga Park, калифорнийския мол Westfield Topanga, където работи три години, от 2009 до 2012 г. След това актрисата работи като личен асистент на собственик на бизнес, базиран в Лос Анджелис, преди да стане личен асистент на стилист на знаменитост. Междувременно през 2011 г. тя се запознава с музиканта Крис Браун и започва да се среща с него на следващата година.

 Каруече ТранТяхната връзка отново, отново и отново приключи в началото на 2015 г., когато беше открито, че той има дъщеря Роялти Браун от Ниа Гузман. Докато все още излизаше с Тран, имаше кратка връзка с певицата Риана. Връзката я катапултира в светлината на прожекторите и й отваря врати като актьор. Първата й актьорска изява е в телевизионния филм от 2014 г. The Fright Night Files. Тя продължи да работи и се появи в редица филми и телевизионни сериали. Най-известните актьорски роли на Тран до момента са The Bay, Claws, Only for One Night и Tri-Headed Shark Attack.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от karrueche ™ (@karrueche)

Тран Био

Тран е роден на 17 май 1988 г. в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Майка й Синди Адамсън е виетнамка, а баща й ДеВон Минтърс е афроамериканец. Актьорът, който е от американски произход, е отгледан в Лос Анджелис от своята кръстница от Ямайка и сестра на братовчед. Тя също има по-малък полубрат по майчина линия с баща англичанин.
В интервю за Sway Calloway в Sway in the Morning през септември 2017 г. Тран обсъди семейната си история и как обича да расте в етнически смесен дом.

 Каруече Тран

Тя твърдеше, че е наполовина черна и наполовина виетнамка и че е отгледана от своята кръстница от раждането си. Тран също спомена, че израстването с родители от различни етноси й е помогнало да прегърне други култури. Оценявам го, защото ми помогна да се развивам толкова разнообразно и да приемам… различни култури и просто да знаеш, че си различен, отбеляза актрисата. Привързаността й към семейството си личи и в социалните мрежи. Тя често споделя изображения и изразява благодарност за тях. Например на Деня на майката 2020 г. Тран сподели своя снимка с майка си и кръстницата си и каза, че има късмет с две майки.

Популярни Публикации