Джони Макдейд - настоящото гадже на Кортни Кокс

Джони Макдейд и Кортни Кокс , които са заедно от дълго време, изглеждаха прекрасно в еднакви черни тоалети на тазгодишните награди БРИТ. Кортни Кокс си взе почивка от промотирането на сегашния си филм Scream в Лондон, за да присъства на събитието по награждаването в O2 Arena в Лондон с дългогодишния си приятел певец Джони Макдейд. Кокс беше облечена в черна копринена блуза и дълга кадифена пола. Тя допълни с полилеи обеци и подходяща чанта, докато Макдейд, 45, носеше монохромен ансамбъл за вечерта.

Кой всъщност е Джони Макдейд? Настоящото гадже на Кортни Кокс

Джон Макдейд от Северна Ирландия е певец, автор на песни, музикант и продуцент на записи. Той е член на групата Snow Patrol и Vega4 и е работил с музиканти като Ed Sheeran, P!nk и Robbie Williams. Джони Макдейд беше водещ вокалист и композитор на групата Vega4, преди да свири на китара, клавишни и да пее резервни вокали за алтернативната рок група Snow Patrol. Той е създал свой собствен стил на писане и е сътрудничил с музиканти от различни жанрове, постигайки множество успехи.

 Джони МакдейдМного от неговите песни са се появявали в телевизионни програми като One Tree Hill, The Hills, Pushing Daisies и Defying Gravity. Песните на McDaid също се появяват във филми като Into the Blue, The Sisterhood of the Traveling Pants и Sex Drive.

Връзката на двойката знаменитости

Кортни Кокс започна да се среща с Джони Макдейд след развода си с Дейвид Аркет през 2013 г. Двойката се срещна чрез общ познат, Ед Шийрън, популярен певец. Той твърди, че:

Вярвам, че изпълних трика „Кортни среща Джони, Джони среща Кортни“. Саша Барон Коен организира срещата. Това са просто двама души, които се влюбиха и се надявам да са доволни.

 Джони Макдейд

Кортни Кокс и Джони Макдейд преди това бяха сгодени, но връзката им приключи. Те обявиха годежа си през юни 2014 г., но не сключиха брак. Кокс твърди, че:

Той не ми е годеник. Бяхме сгодени да се оженим, но сега просто се мотаем. Прекратихме годежа си, той се премести в Англия и след това се свързахме отново и наистина е по-добре, отколкото беше преди.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кортни Кокс (@courteneycoxofficial)

На въпрос за любовника си, актрисата от Приятели каза, че Макдейд е:

…фантастичен слушател. И никога не съм срещал някой, който е по-търпелив. Той е страхотен източник на съвети. Харесвам сърцето му и стремежите му. Неговите ценности. Той е наистина надарен и ясно музикален, но също така е поет и писател. Той просто е много умен, което намирам за изключително се*й. И тогава има факта, че той е зашеметяващ.

На въпрос за плановете за сватбата на двойката, Кокс каза:

Не съм сигурен. Изобщо не съм против това. Просто не го обмислям.

Популярни Публикации