Im Soo-hyang- Възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Аз съм Су-Хянг стана известна, след като се появи в някои телевизионни драми, включително „Gangnam Beauty“, „New Tales of Gisaeng“, „Inspiring Generation“ и „When I Was the Prettiest“ и др. Научете повече за нетната стойност на Im Soo-Hyang, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Soo-hyang Im
Дата на раждане: 19 април 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Нетна стойност: 5 милиона долара
Държава: Южна Кореа
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Пусан
Националност южно корейски
Етническа принадлежност азиатски (южнокорейски)
образование Университет Chung-Ang (театър и филм)
Instagram Soo-hyang Im Instagram
IMDB Soo-hyang съм IMDB
Седмица Soo-hyang Im Wiki

Im Soo-hyang Възраст и ранен живот

Аз съм Су-хян е роден на 19 април 1990 г. и сега е на 30 години. Нейната зодия е Овен и е от Пусан, Южна Корея. Нейната алма матер е университетът Chung-Ang, където е завършила театър и филм. Im Soo-name hyang също се изписва Lim Su-hyang, директен превод на нейното корейско име, написано като и на Hanja като. Тя също има три кучета, Аки, Рай и Ори. Те имат собствен акаунт в Instagram, който се нарича @arari0419.

Im Soo-hyang Височина и тегло

Колко висок е Im Soo-hyang? Im Soo-hyang е висок 1,69 метра (5 фута 5 инча) и тежи приблизително 48 кг. Освен това, няма информация за другите й измервания на тялото, като измерванията на гърдите, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. По същия начин Им Су-хян има тъмнокафяви очи и коприненокафява коса.

  Аз съм Су-хян

Im Soo-hyang (Източник: Pinterest)

кариера

Южнокорейската актриса I’m Soo-Hyang е добре известна. Тя е най-известна с ролите си в New Tales of Gisaeng като Dan Sa-ran и Inspiring Generation като Teguchi Gaya. Тя също се появява в епизоди на Paradise Ranch на SBS и I Do, I Do на MBC.

По същия начин Im Soo-hyang спечели корейска драматична награда и SBS драматична награда за изпълнението си в New Tales of Gisaeng през 2011 г. Актрисата също се появи като епизодична роля в епизод от сериала Choi Minho Salamander Guru и The Shadows през 2012 г. .

Освен това Im Soo-hyang беше избрана за участие в китайски филм през 2014 г. През 2016 г. тя участва като главна героиня в затворническия роман Eun-ha, а през 2018 г. тя участва като главна женска роля в кампуса романса My ID е Gangnam Beauty с Cha Eun Woo.

Im Soo-hyang направи епизодична поява във филма от 2009 г. Мистерия от 4-ти период, докато все още беше студент в университета Chung-Ang. След това актрисата получи пробивната си роля, когато изигра Дан Саран. В популярния телевизионен сериал от 2011 г. New Tales of Gisaeng този герой е горда танцьорка от долната средна класа. Soo-hyang си сътрудничи по този проект с актьорите Sung Hoon и Han Hye-rin.

По подобен начин предпоставката на тази поредица беше, че gisaeng, корейският еквивалент на гейша или куртизанка, все още съществува в съвременна Корея. Актрисата Soo-hyang беше номинирана за няколко награди за новодошли за изпълнението си в тази драма. Тя беше обявена за най-добра нова звезда на SBS Drama Award и за най-добра нова актриса на Korea Drama Award.

Im Soo-hyang имаше видна поддържаща роля в Paradise Ranch същата година. Тя също се появява в Salamander Guru и The Shadows като камео. Im Soo-hyang изигра главния герой в Eunha през 2016 г. Това е романтичен филм за затвора.

Освен това, Im Soo-hyang разшири обхвата си, като участва в толкова разнообразни роли като буйна дъщеря на председателя в I Do, I Do през 2012 г., готин убиец в Iris II: New Generation през 2013 г., пресметливата доведена дъщеря на високопоставен служител във Inspiring Generation през 2014 г., отпадане от колежа в Five Enough през 2015 г. и женският антагонист в Blow Breeze през 2016 г.

Im Soo-hyang играе главната роля в Lovers in Bloom през 2017 г. В този проект нейният герой е овдовяло ченге. Soo-hyang получи награда за драма на KBS за най-добра актриса в дневна драма за изпълнението си в тази роля. Актрисата се появи и като сериен убиец в Criminal Minds същата година. Това е криминално-процесуална драма, базирана на едноименния американски сериал. Освен това, в тази драма Су-героят Хянг се преструва на жертва.

След това, през 2018 г., популярността на Im Soo-hyang скочи до небето. Това беше заради ролята й в телевизионната драма Gangnam Beauty. Тя си сътрудничи с Cha Eun-woo на Astro по тази драма, която се излъчи в мрежата. Gangnam Beauty също е романтичен комедиен сериал.

Gangnam Beauty е една от най-високо оценените драми в историята на корейската кабелна телевизия. Този проект получи похвали за изобразяване на проблеми, засягащи южнокорейското общество, особено неговите повърхностни стандарти за красота и дискриминация, основана на външния вид.

Im Soo-hyang спечели наградата за най-добри постижения за актриса в драма на 26-те Корейски награди за култура и развлечение за изпълнението си на Kang Mi-rae. Kang Mi-rae, нейният герой, е студентка, която се е подложила на козметична операция, за да избегне подигравки от връстниците си.

Im Soo-hyang се появи в мистериозната драма Graceful Family през 2019 г. В този проект нейният герой е пламенна, харизматична наследница на чебол. Мрежата MBN отбеляза скок в гледаемостта с премиерата на този сериал. Освен това привлече вниманието на медиите в Корея и по света. През 2020 г. тя изигра образа на О Йе-джи в драмата на MBC When I Was the Prettiest. Актрисата си сътрудничи в този проект с популярните актьори Ha Seok-jin и Ji Soo в главните роли.

Нетна стойност на Im Soo-hyang 2022 г

Нейното нетно състояние е около 5 долара към 2022 г.

Аз съм Soo-hyang гадже и срещи

С кого се среща Im Soo-hyang? Няма информация за състоянието на връзката или любовните връзки на Im Soo-current hyang. Актрисата може да е по-фокусирана върху кариерата си на артист или може да предпочете да запази връзките и живота си частни и далеч от очите на обществеността.

Популярни Публикации