Диего Тиноко и съ-звездата Сиера Капри предизвикаха слухове, че се срещат в реалния живот

В телевизионното предаване On My Block връзката между Диего Тиноко и неговата колега Сиера Капри подхрани спекулациите, че се срещат в реалния живот. Истината обаче е много по-различна от екранната драма. Тиноко твърди, че е неженен и изцяло фокусиран върху професионалната си работа.

Сиера Капри е най-добрият сценичен партньор на Диего Тиноко

Когато първоначално се появи в суперестествения блокбъстър сериал Teen Wolf в сезон 6, холивудската красавица привлече много внимание. Неговата пробивна роля обаче беше на Сезар Диас в испанския сериал на Netflix On My Block. Любовта му в сериала е Монсе, изобразена от Сиера Капри. Връзката между героите им беше толкова интензивна, че мнозина предположиха, че може да се срещат в реалния живот. За съжаление, според Distractify, двойката не е излизала, когато камерите са спрели да записват. Те обаче споделят голямо уважение и привързаност един към друг като приятели. Тиноко каза пред Teen Vogue, че Капри е най-добрият спътник във филма, който би могъл да пожелае в интервю. Той каза, че работата с нея го кара да се чувства по-спокоен пред камерата.

 Диего Тиноко

Диего ТинокоТиноко и колегата му бяха тъжни, когато връзките на героите им приключиха във втория сезон на шоуто. Notebook Style, актьорът, посочи, че би предпочел Сезар и Монсе, за да продължат да излизат и да имат щастлив край. Предполагам, че бих искал да ги видя заедно завинаги, щастливи завинаги, както в The Notebook. Отвръщайки на настроението, актрисата изрази идентични възгледи - дори отиде крачка по-далеч. Тя изрази желанието си да види как техните личности се развиват извън срещите. Тя пожела да се оженят и да имат деца заедно.

Диего Тиноко се концентрира върху развитието на кариерата си.

Въпреки твърденията, че се среща с колежката си, роденият в Калифорния изглежда ще остане ерген за момента. Според коментарите му той едва започва актьорската си кариера. В резултат на това талантливият актьор възнамерява да избягва връзки, за да се концентрира върху процъфтяващата си професия в Холивуд. Той планира да прекара време със семейството и приятелите си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Диего Тиноко (@diegotinoco)

Въпреки това, той призна в интервю за Seventeen, че неговата мания за знаменитости е актрисата Ана Де Армас. Той изрази желанието си евентуално да си сътрудничи с нея. Докато Де Армас е текущата мания на звездата на Netflix, той също каза, че Ариана Гранде е била първото му влюбване.

Първият филм на Tinoco

Сега Tinoco се фокусира върху професията си. R#J, неговият дебютен филм, е подписан. Филмът е съвременен преразказ на вечната класика на Шекспир „Ромео и Жулиета“. Кери Уилямс го режисира, а Тимур Бекмамбетов и Игор Тудей го продуцират. През декември 2020 г. звездата от On My Block изрази ентусиазма си относно филма чрез публикация в Instagram.

Популярни Публикации