Шелби Милър - Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Шелби Милър е известен партньор на знаменитост от Норман, Оклахома. Тя е призната като годеница на Трей Йънг, псевдоним Рейфорд Трей Йънг, американски професионален баскетболист, който в момента играе за Атланта Хоукс от НБА. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Шелби Милър, гадже на Шелби Милър, нетна стойност на Шелби Милър, височина на Шелби Милър и още

Бързи факти

Пълно истинско име Шелби Дана Милър
Възраст (към 2021 г.) на 26 години.
Професия Мажоретка,
Дата на раждане 25 октомври 1995 г
Място на раждане Норман, Оклахома, Съединени американски щати.
Сегашен адрес САЩ.
Националност Американски.
Нетна стойност (2021) милион – милиона USD
Етническа принадлежност Смесени.
Религия християнството.
Семейно положение Неомъжена.
гадже Трей Йънг, известен още като Рейфорд Трей Йънг
Съпруг/съпруг Все още не.
деца са - Нито един.
дъщеря – не
Зодия Скорпион.
Майка Шери Милър
баща Майк Милър
Братя и сестри Каси (Милър) Тод
образование Завършвам.
Алма матер Университет на Оклахома

Възраст и ранен живот на Шелби Милър

Родена е в хиляда деветстотин деветдесет и пет и ще бъде на 26 през 2021 г. Нейната зодия е Скорпион. Знаменитостта е родена в Норман, Оклахома. Шелби също е американска гражданка. Милър е брилянтна дама, която е изучавала комуникация и медии в университета на Оклахома. Милър също приветства училището.

Височина и тегло на Шелби Милър

Шелби винаги се е занимавала с лека атлетика, а като мажоретка полага големи грижи за физиката си. Тя е висока 5'8' и изглежда отлично със своя спътник Трей Йънг, висок 6'1'. Твърди се, че Милър тренира всеки ден и се храни предимно веган. Шелби Милър

Шелби Милър

Нетната стойност на Шелби Милър през 2022 г

Колко е нетната стойност на Шелби Милър? Шелби се виждаше с любимия няколко пъти. Шелби обаче никога не е обявявала нетната си стойност, прогнозира се да достигне между 1 милион и 2 милиона долара до 2022 г.

кариера

Кариерата на Шелби беше неизвестна. Тя беше училищна мажоретка, а сега подкрепя мъжкия баскетболен отбор. След дипломирането си тя заминава за Атланта, Джорджия, където живее щастливо с Трей Йънг.

Шелби Милър Гадже и запознанства

С кого се среща Шелби Милър? Шелби има връзка с Трей Йънг откакто са били в колежа. Първоначално се срещнаха на училищното баскетболно игрище. Трей играеше баскетбол, а Шелби аплодираше, според докладите. Те се срещнаха и се влюбиха. Оттогава са заедно и си помагат. Току-що се сгодиха. Трей очевидно й е предложил брак с огромен диамантен пръстен. Снимките станаха вирусни и две отново бяха в светлината на прожекторите. Двойката не е разкрила никаква информация за сватбата си или споделянето на деца. Прекрасната двойка живее в разкошно имение в САЩ.

Популярни Публикации