Лола Джейд Филдър-Сивил: Дъщеря на Блейк Филдър-Сивил

Lola Jade Fielder-Civil е добре известна с това, че е дъщеря на Блейк Фийлдър.

Бързи факти

Пълно име Lola Jade Fielder-Civil
Първо име Лола
Презиме Изход
Фамилия Fielder Civil
Дата на раждане 2013
Професия Дъщеря на знаменитост
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Неженен
братя и сестри Джак Фийлдър-Сивил

Кои са родителите на Лола Джейд Фийлдър-Сивил?

Блейк Фийлдър-Сивил, бащата на Лола, е британски актьор. Блейк е роден през 1982 г. в Нортхамптъншир, Англия. Всяка година на 16 април той навършва 38 години, което го прави на 39 години през 2021 г. Той стана известен, след като се ожени за Ейми Уайнхаус, покойната певица и автор на песни, носителка на награда Грами. Майката на Лола се казва Сара Аспин. Сара стана известна, когато започна да се среща с бившия съпруг на Ейми Уайнхаус, Блейк Фийлдър-Сивил.

  Lola Jade Fielder-Civil

Lola Jade Fielder-Civil (Източник: Google)Как се срещнаха Блейк Фийлдър-Сивил и Ейми Уайнхаус?

Ейми и Блейк се срещнаха в таверна, наречена The Good Mixer през 2005 г. Блейк имаше афера по това време. Въпреки това, той се прибра вкъщи с Ейми същата вечер. В рамките на месец след срещата те бяха толкова страстно влюбени един в друг, че си татуираха имената по телата си. Ейми татуира името на Блейк в сърцето си, докато Блейк татуира името на Ейми зад ухото си.

След месец Блейк предложи брак на Ейми с пръстен от Тифани в апартамента на Ейми в Камдън и Ейми прие предложението му и те бяха сгодени. Ейми също каза, че съм наистина благословен човек, че открих някой, когото обожавам. Бих искал да прекарам остатъка от живота си с Блейк, формализирана парафраза.

Сватбата на Ейми Уайнхаус и Блейк Фийлдър-Сивил струва 65 долара

Блейк Ейми се омъжи в Маями през 2007 г. Ейми облече бяла къса рокля с котва за 100 долара на тайната им сватба. Сватбата беше организирана набързо и им струваше само 65 долара. След това двойката отпразнува брака си, като яде бургери и пържени картофи с няколко близки приятели. След това прекараха 48 часа заедно в хотелската си стая.

Но бракът им беше обречен на провал. Те често бяха засичани на публични места със синини и кръв по телата си. Когато и двамата били пияни и надрусани, дуото се смятало за доста агресивно. Блейк заподозря Ейми в изневяра и бракът им скоро приключи. Ейми беше видяна с друг мъж по време на почивка на Карибите. Блейк подаде молба за развод през 2009 г. и двойката се раздели.

Блейк Фийлдър-Сивил е обвинен в смъртта на Ейми Уайнхаус

Ейми Уайнхаус беше открита мъртва в леглото си на 23 юли 2011 г. от нейната охрана. Твърди се, че тя е починала в резултат на алкохолно отравяне. По това време Блейк излежаваше 32-месечна присъда за въоръжен грабеж. Семейството на Ейми също му забрани да присъства на възпоменателните й церемонии и погребението.

След тъжното събитие бащата на Ейми, Мич, и нейните последователи обвиниха Блейк за смъртта на Ейми, твърдейки, че Блейк е този, който запознава Ейми с кокаина. Смята се също, че двойката се разбира, тъй като и двамата са зависими.

Блейк Фийлдър-Сивил и Сара Аспин.

Блейк се вижда със Сара след развода си с Ейми. Двойката има две деца, Джак Фийлдър-Сивил и Лола Джейд Фийлдър-Сивил. Дори докато Блейк излизаше със Сара, той говореше с Ейми с часове. Блейк и Ейми поддържаха контакт дори след развода си. В интервю Сара каза, че Блейк е служил като терапия за Ейми. Тя беше повлияна, тъй като Блейк прекарваше часове в чат с Ейми, докато беше там. Но почувства облекчение, че в края на деня той беше с нея, а не с Ейми.

  Lola Jade Fielder-Civil

Lola Jade Fielder-Civil (Източник: Google)

Нетна стойност

Лола е малко дете, за да има нетна стойност. Но тя със сигурност обича приходите на родителите си. Нетната стойност на Блейк също е неизвестна, въпреки че можете да видите пълната нетна стойност на бившата му съпруга Ейми Уайнхаус към момента на нейната смърт.

Популярни Публикации