Във връзката между Абигейл Херингер и Ноа Ърб

Абигейл Херингер и нейният партньор Ноа Ърб празнуваха всеки малък етап от връзката си. Приятелят на Херингер й отдаде трогателна почит на деветмесечната им годишнина през април 2020 г. Ърб сподели снимка на двойката, отпиваща грейпфрут Паломас.

Честит 9-месечен юбилей на ББ, написа той в надписа. В свят, пълен с цветове на game boy, вие сте напреднал game boy със задно осветяване.

Без съмнение, двойката се наслаждава на времето от живота си, излизайки един с друг в момента. Връзката им обаче започна трудно.В „Ерген в рая“ участват Абигейл Херингер и Ноа Ърб.

Чрез Bachelor in Paradise връзката на Херингер и Ърб става обществено достояние. Плаването им по програмата обаче не мина без инциденти. Ерб заяви, че е вперил очи в Херингер още преди да започне стрелбата. Изглеждаше, че стават силни по време на престоя си на плажа, но притесненията и нежеланието ги настигнаха. Ерб имаше съмнения, тъй като не беше сигурен дали все още е намерил тази, а Херингер имаше съмнения, защото тя не отговори, когато Ерб посочи, че се влюбва в нея. Въпреки че беше обявен за най-вероятно да живее щастливо завинаги на тематичната за 80-те бална вечер, стипендиантът на бакалавъра отведе Херингер настрана, за да се откаже.

Опитвах се да създам нещо, което желая, когато дълбоко в себе си знам, че не съм намерил моя човек, каза той през сълзи.

  Абигейл Херингер

Обяснението на Ерб хвана Херингер неподготвен. Преминаваш от това да кажеш на някого, че се влюбваш в него предната вечер, към тази дискусия, каза тя объркана. Тогава тя го обвини в даване на фалшиви обещания. След скандала двамата напуснаха Парадайс поотделно преди бала. Това обаче не бил краят на екранната им любов. След това беше показано, че Херингер и Ерб се мотаят и приемат нещата нежно във финала, според актуализациите на актьорския състав.

Абигейл Херингер започна да се среща с гаджето си Ноа Ърб

Въпреки развода им в програмата, двойката се срещаше отново в реалния живот. Херингер, от друга страна, беше въвлечен в грозния развод на Клеър Кроули и Дейл Мос. Имаше спекулации, че е имала връзка с Мос. Докладите обаче са неверни, тъй като Херингер и Ерб се срещат по това време. Следващия месец той отговори на обвинението в своята история в Instagram, добавяйки, че в социалните медии се случват много вълнуващи неща. Смехът на Херингер можеше да се чуе на заден план, според зрителите на Bachelor Nation.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Абигейл Херингер (@abigail_heringer)


И осъзнаването не отне много време. През октомври 2021 г. двойката разкри ухажването си с очарователни снимки в Instagram.

Херингер сподели видео на двойката, която се наслаждава на спортове на открито, лудуват и се целуват близо до водопад към „Adore You“ на Майли Сайръс. Обожавам те @noah erb, каза тя в публикацията. Ърб също сподели видеоклип в Instagram от събитието, на който във фонов режим звучи песента на Ellie Goulding How Long Will I Love You.

  Абигейл Херингер

Никога не знаеш какво си имал, докато не си отиде, а след това никога не го пускаш, написа той към снимката. Обичам те, @abigail heringer, ето да се смеем през живота си, докато остареем, каза той. Той разясни ситуацията в същия пост, като подчерта, че Херингер е новата му приятелка. Оттогава двойката публикува актуализации за живота си в социалните медии. Двойката имаше връзка от разстояние до февруари 2022 г. и дори дадоха съвети на последователите от разстояние. Според Bachelor Nation Херингер вече е отишла в Калифорния за партньора си до март 2022 г. И връзката им продължава да бъде силна, както се вижда от публикациите им в социалните медии.

Популярни Публикации