Дебра Ломас - Всичко за майката на Анна Попълуел

Дебра Хилс е дерматолог, завършил Newnham College в Кеймбридж. Тя е най-известна като майка на Ана Попълуел, английска актриса, известна най-вече с превъплъщението си в ролята на Сюзън Певънси във филмовата поредица „Хрониките на Нарния“. Анна е британска гражданка, родена в Лондон, Англия.

Бързи факти

Пълно име Дебра Хилс
Първо име Дебра
Фамилия Повечето
Професия Майка на знаменитост
Националност Английски
Държава на раждане Великобритания
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация прав
Семейно положение Женен
Съпруг Андрю Попълуел
Без деца 3

Коя всъщност е Ана Попълуел?

Анна е британска актриса, която се е появявала във филми, телевизионни предавания и играе в театъра. Тя е най-известна с ролята си на Сюзън в популярната фентъзи филмова поредица Хрониките на Нарния. Тя също изобразява Чилър Силва във филма Halo 4: Напред към зората. Анна е родена на 16 декември 1988 г. в Лондон, Англия. Анна Катрин Попълуел е пълното й име. Попълуел е родена от Андрю Попълуел, неин баща, и д-р Дебра Ломас, нейна майка.

Тя е първото дете на родителя си. Тя е отгледана с двама братя и сестри, Лулу и Фреди Попълуел. Нейните братя и сестри също са в бизнеса с представления. Анна започва да се занимава с актьорство като млада и учи занаята от ранна възраст. Тя започва да посещава курсове в Allsorts Drama School, когато е на шест години. По-късно, през 2007 г., тя се записва в Оксфордския университет, за да учи английски език, а през 2010 г. завършва Magdalen College със степен по английска литература. Дебра Хилс

Дебютното й представяне като актриса е във филма 'Хрониките на Нарния', когато играе Сюзън. Впоследствие тя се появява в продълженията на Хрониките на Нарния: Принц Каспиан и Хрониките на Нарния: Пътешествието на Покорителя на зората. Постиженията и наградите на Анна: През 2006 г. Анна е номинирана за награда Teen Choice за най-добра филмова актриса.

През 2006 г. тя получава две награди за характер и морал в развлеченията за най-добра актриса и най-добро изпълнение в актьорски състав. През 2008 г. тя беше номинирана за най-добра филмова звезда на Nickelodeon UK Kids’ Choice Awards. Тя също беше номинирана за награда за млад артист за работата си в игрален филм с млад актьорски състав.

Малко информация за дъщеря й

Анна започва актьорската си кариера на шестгодишна възраст. Тя е ръководител от 2006 до 2007 г. Завършила е английски език и литература в Оксфордския университет. Бащата на Анна, Андрю Попълуел, е съдия във Върховния съд, а майка й, д-р Дебра Ломас, е дерматолог. Лулу Попълуел, сестрата на Анна, също е актриса, която играе всъщност влюбената Дейзи.

 Дебра Хилс

Тя се страхува от мишки, така че беше трудно да я накарат да действа в сценария на каменната маса с лъва, вещицата и гардероба. Попълуел играе Виктория в сериала на BBC Love in a Cold Climate. Завършила е North London Collegiate School. Очите й са сини, което я прави още по-красива. Анна е омъжена за своя любовник, британския режисьор и актьор Сам Кеърд (Самюъл Кеърд). Те се ожениха на 14 май 2016 г. в Лондон. Те имат наистина щастлив брак.

Нетна стойност

Смята се, че нетната стойност на Анна е повече от 4 милиона долара. Нейният основен източник на доходи е актьорството.

Популярни Публикации