Джерика Хинтън- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Джерика Хинтън е базирана в Тексас актриса и продуцент. Джерика Хинтън е призната за работата си в Анатомията на Грей (2005), Съквартирантът (2011) и Странно нормалното (2012). (2012).

Бързи факти

Пълно име: Джерика Хинтън Хинтън
Дата на раждане: 28 септември 1981 г
Възраст: 40 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Актриса (филм, телевизия), продуцент
Държава: елен
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 12 милиона долара
Заплата 0 000 годишно
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Дъбова скала
Националност американски
Етническа принадлежност афроамерикански
образование Южен методистки университет
баща Авалеон Хинтън
Майка Синтия Хинтън

Биография на Джерика Хинтън

Джерика Хинтън е родена в Оук Клиф, Далас, Тексас, на 28 септември 1981 г. Джерика Дилейн Хинтън е нейното рождено име. Авалеон Хинтън и Синтия Хинтън, пенсиониран държавен служител, са нейни родители. Освен това, не се знае много повече за нейното семейство. Нейният етнос е афро-американец и тя е американска гражданка.

По същия начин тя спечели бакалавърска степен по либерални изкуства от училището по изкуства Meadows на Южния методистки университет през 2002 г. с отличие. Завършила е театър, режисура и създаване на пиеси.  Джерика Хинтън възраст

Джерика Хинтън

Височина и тегло на Джерика Хинтън

Тя е висока 5 фута и 4 инча. Нейното тегло, както и останалите й телесни мерки, не са известни. Тя също има чифт тъмнокафяви очи и черна коса.

кариера

Тази отлична актриса започва кариерата си като изпълнител на сцената. Нейният филмов дебют беше като дъщеря на героя на Ханди Александър в Rain. За нея предстоящите години бяха фантастични. Gilmore Girls, Servant, Everybody Hates Chris, Zoey 101, Ghost Whisperer, Gossip Girl, Lie to Me, Mad Love, Bones и Scandal бяха сред многото й телевизионни изяви. Чуждестранна почва, Учител на годината, Одиозен и Съквартирантът са само някои от важните филми, в които тя се появява.

През 2008 г. тя дори се появи в реклама със Сара Чалке. Освен това пробивната част е д-р Стефани Едуардс в Анатомията на Грей, медицински драматичен сериал (девети сезон). Тя продължи да участва в още четири сезона на същото шоу.

По подобен начин през 2016 г. Шонда Раймс избра Хинтън за главната роля в първия си пилотен комедиен Toast. През 2017 г. тя беше избрана заедно с Холи Хънтър в драматичния сериал на HBO Тук и сега. Ашли Колинс, едно от осиновените деца на Хънтър, беше един от героите, които изигра.

След това тя играе ролята на Натали Горман в Servant от 2019 до 2020 г., а след това през 2020 г. започва като Мили Морис в сериала Hunters на Amazon Prime.

Джерика Хинтън Нетна стойност

Тя спечели наградата Rosenfield за драматургия, докато учи в Южния методистки университет. Джерика също спечели наградата People's Choice за работата си в 'Анатомията на Грей'.

Научихме от един от нашите източници, че тя печели 100 000 долара всяка година или 8333,33 долара на месец. Тя също така печели значителен брой пари от другите си работни места, като реклами и сделки за одобрение. Счита се, че нетното състояние на Хинтън е 12 милиона долара към октомври 2022 г.

  Джерика Хинтън нетна стойност

Джерика Хинтън

Джерика Хинтън Гадже, Запознанства

Тази зашеметяваща актриса вече е необвързана. Никога не беше излизала преди. Никой от тях не се интересуваше от клюки или спорове. Тя също отказва да говори за личния си живот в медиите или пред обществото. Тя успя да го запази в тайна.

Популярни Публикации