Хедър Орн - Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Хедър Орн е бивша съпруга на американска знаменитост. Хедър Орн е добре известна като бивша партньорка на Нийл Орн, американски водещ, носител на две награди „Еми“.

Бързи факти

Пълно име: Хедър Орн
Пол: Женски пол
Професия: котва
Държава: Съединени Американски щати
Семейно положение: развод
Развод Нийл Орн
Височина N/A
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Националност американски
деца (Две) Карли
Нетна стойност N/A

Биография на Хедър Орн

Хедър Орн е родом от Съединените американски щати. Тя също е американка. Освен това, няма информация за нейната точна дата на раждане, възраст, местоположение, етническа принадлежност, зодиакален знак, братя и сестри, родители или ранен детски живот. Въпреки това, като бивша съпруга на знаменитост, тя изглежда е имала прекрасно детство.

Образование на Хедър Орн

По отношение на образованието си, Хедър не е направила публично достояние своите академични пълномощия. По вида й разбираме, че може да е завършила известен университет в Америка.Височина, тегло на Хедър Орн

Хедър Орн е безспорно привлекателен и прекрасен. Тя също има чифт красиви лешникови очи и руса коса. Освен това, в интернет няма друга информация за нейния ръст, тегло или други телесни измервания.

 Хедър Орн

Хедър Орн с бившия си съпруг (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до кариерата си, Хедър работи професионално като сутрешен водещ за новинарския канал WKRN News 2. Няма допълнителна информация за нейния професионален живот. Тя е най-известна като бившата приятелка на известния водещ Нийл Орн.

По отношение на бившата й кариера, съпругът Нийл прекара няколко години в семейна радиостанция в Мид-Коуст Мейн. Като трето поколение телевизионен оператор, той беше изложен и разви преценка за вътрешната работа на телевизионния нюзрум в ранна възраст.

Освен това през последните години той заобиколи важни истории и метеорологични събития, включително деня на избухването на торнадо през април 1998 г. в Тенеси, където прекара много часове във въздуха. През годините той е бил облагодетелстван да помага при отразяването на ураганите на станциите, с малък брой пътувания до брега на Персийския залив по време на рекордния сезон на 2005 г.

Той също така е доброволец за редица организации в Нашвил, включително Second Harvest Food Bank и The Nashville Ronald McDonald House.

Нетната стойност на Хедър Орн

В медиите няма ясна информация за доходите й. Бившият й съпруг, от друга страна, е натрупал състояние с упорит труд и блясък. Към октомври 2022 г. нетната му стойност се оценява на между 1 и 5 милиона долара.

Хедър Орн Съпруг, брак

Хедър Орн преди това е била омъжена за Нийл Орн в личния си живот. Те обаче бяха заедно от доста време. Имаха две дъщери заедно. Тя стана майка за първи път на 7 март 2007 г., когато роди голямата им дъщеря Карли.

След три години тя стана майка за втори път през 2010 г., когато се роди втората й дъщеря. Освен това в медиите няма информация за текущото й състояние на връзката. Бившият й съпруг Нийл вече е женен за втората й съпруга Карън Хигби.

Популярни Публикации