Silas Nwankwo- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Сайлъс Нванкво е професионален и забележителен нигерийски футболист, който си е изградил име в играта в ранна възраст. Г-н Nwankwo е фантастичен нападател, който играе всеки мач с ентусиазъм и бързина.

Бързи факти

Пълно истинско име Сайлъс Нванкво
Псевдоним Сайлъс
Възраст (към 2021 г.) 18 години
Популярни като Проектиране в шведския футболен клуб Mjallby
Професия Футболист
Дата на раждане 12 декември 2003 г. (петък)
Място на раждане Нигерия
Сегашен адрес Нигерия
образование Преследване на дипломирането
Алма матер Държавен университет за наука и технологии Енугу.
Нетна стойност Не се знае
Националност нигерийски
Етническа принадлежност африкански
Религия християнството
Зодия Стрелец
Езици английски, нигерийски
Тегло (прибл.) В килограми: 74 кг
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6'0″

Възраст и ранен живот на Silas Nwankwo

Сайлъс Нванкво беше роден на 12 декември 2003 г. в Нигерия и е играл и представлявал страната си на национално и международно ниво. Той идва от семейство от средната класа и няма спортен опит. Той започва да играе футбол, докато израства по улиците на Нигерия, въпреки суровите температури в страната. Сайлас започна да харесва футбола, докато порасна, и в крайна сметка влезе във Висшата лига на Нигерия и започна да играе професионално. Той бе допуснат до Висшата лига на Нигерия само въз основа на упоритата си работа и превъзходни игрови таланти. През 2019 г. той започна да води за футболни успехи. Едновременно с това, след като завършва средното си образование в малко училище в родния си град, той започва своята бакалавърска степен в Държавния университет за наука и технологии Енугу.

Височина и тегло на Silas Nwankwo

Silas Nwankwo е висок 6 фута 0 инча . Тежи приблизително 74 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Сайлъс Нванкво

Сайлъс Нванкво Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Silas Nwankwo? Няма съмнение, че Сайлъс, млад футболист, набира популярност и показва исторически игри, изпълнени с интензивния си игрови талант. През цялата си кариера той е избиран в много отбори, но не е разкривал печалбите си от тези клубове. Тъй като той не е в социалните медии, ние дори не можем да видим какъв охолен начин на живот води за препитание. Съжаляваме да съобщим, че неговата нетна стойност вече не е достъпна за нас.

кариера

Сайлас, динамичен и физически мощен играч, започна футболната си кариера през сезон 2018-2019 с Crown FC (Нигерийска национална лига, 2-ро ниво на Нигерия). По време на престоя си в този отбор той показа, че е физически способен да пази топката. След това, до края на сезона, той беше известен като големия опортюнист, способен да превърне всеки загубен мач в победа.

Сайлъс беше талантлив въздушен играч с прецизен удар, избран от Sunshine Stars и игра за тях през сезоните 2019-2020. Със Sunshine Stars той записа 11 мача, вкара три гола и игра 463 минути. След като напусна Sunshine, Сайлас получи шанс да защитава клуба Nasarawa United, за който игра през сезоните 2020-2021, записвайки 35 изяви, 8 асистенции, 19 гола и записвайки 3000 минути на терена. С 19 гола в NPFL този сезон, той става водещият голмайстор на лигата (Висшата футболна лига на Нигерия). Рекордът му му помогна да се класира за Шампионската лига на CAF. Той беше привлечен в отбора на Mjallby AIF в началото на февруари 2022 г. и ще направи своя дебют с Mjallby AIF на 20 февруари 2022 г.

Silas Nwankwo приятелка и запознанства

С кого се среща Silas Nwankwo? Г-н Сайлас, най-добрият голмайстор в Нигерийската футболна лига, не е започнал любовния си живот и чака някой специален да влезе в живота му. Базата му от женски фенове нарасна, тъй като той израсна в известен футболист и печели хубава кариера с таланта си. Скоро ще видим Сайлъс да държи ръката на момиче, което ще преобрази живота му и ще го поддържа до края на живота му. Вашият любим футболист вече е необвързан и се е съсредоточил върху предстоящите си мачове и състезания.

Популярни Публикации