Александра Масангкай - Уики, възраст, височина, нетна стойност, филм, етническа принадлежност

Александра Масангкай , испанска музикантка и актриса, е най-известна с ролята си във филма от 2019 г. „Платформата“. Тя играе героя Михару във филма. Масангкай участва в развлекателната индустрия, защото участва в мюзикъли и пее песни.

Dreamland, музикален драматичен сериал от 2014 г., беше дебютният филм на Александра. Хората я познават от научно-фантастичния трилър „Платформата“. Досега 27-годишният се е появявал в забележителни филми и телевизионни предавания. Обича да пише песни, да пее и да танцува хип-хоп.

Бързи факти

Пълно име Александра Масангкай
Професия Актриса, танцьорка и певица
Популярни за Платформата
Възраст (Както през 2022 г.) 29 години
Дата на раждане 15 април 1992 г
зодия Овен
Родно място Барселона, Испания
Националност испански
Етническа принадлежност филипински
Височина 5 фута, 5 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Тегло 55 килограма
Измерване на тялото 33-24-34
Приблизителна нетна стойност (през 2021 г.) 1,5 милиона долара

Александра Масангкай Височина, Тегло

Александра Масангкай е от филипински произход, въпреки че е роден в Испания. Жената Овен е навършила двадесет и седем години. Тя не казва нищо за своето семейство, детство или училище.Зашеметяващата филипинска актриса е висока пет фута и пет инча. Тя е стройна, с размери 33-24-34. Според източници Масангкай тежи повече от петдесет и пет килограма. Тъмнокафявите й очи се открояват.

 Александра Масангкай

Александра Масангкай (Източник: Instagram)

кариера

Александра Масангкай прави своя актьорски дебют през 2014 г. със сериала Dreamland. Хората започнаха да я забелязват след дебютната й работа. Въпреки това нейната пробивна работа дойде през 2019 г. с The Platform, където тя изигра героя Miharu.

Dreamland е музикална драма, докато The Platform е научнофантастичен трилър. Платформата ще бъде налична в Netflix през март 2020 г. Масангкай също е участвал в 1898: The Last of the Philippines (2016) като Тереза. Тя изигра Михару във филма The Hole от 2019 г. Телевизионните сериали на Александра включват B&B, от уста на уста като Китай, + повече от 100 лъжи като Ирен и Бих (2015-2016) като Каролина.

Александра също участва в музикалната индустрия поради любовта си към музиката, пеенето и танците. Тя участва в много мюзикъли, а също така пише и пее. Според източници Масангкай се е върнал към хип-хоп танците. Тя също обича да свири на китара.

Този изпълнител се представлява от агенция Touch Talent. Намира се в Мадрид, Испания. Неин мениджър е Люк Денерлайн. Профилът на Александра в Instagram има над 29 000 последователи. В профила си тя обикновено публикува поразителни автопортрети.

Александра Масангкай Нетна стойност

Masangkay е много талантлив изпълнител, който може да танцува, пее и играе. Тя изкарва прехраната си като актьор и певица. Към октомври 2022 г. нямаме точна оценка на месечния й доход, но няма съмнение, че тя прави цяло състояние. Александра ще бъде заснета на луксозна ваканция. За специални поводи тя се облича в дизайнерски етикети.

Факти

  • Тя е отгледана в Барселона.
  • Гласовият й диапазон е впечатляващ.

Популярни Публикации