Charmx - възраст, височина, нетно състояние, приятелка, кариера, националност

Charmx е инфлуенсър в социалните медии от Канада. Charmx е сензация в YouTube, известен със своето видео съдържание, което включва комедия, анимация и видеоклипове за игри. По същия начин неговият YouTube канал „Charmx“ има над 1,03 милиона абонати. Научете повече за Charmx Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Етническа принадлежност, Приятелка, Височина, Тегло, Кариера

Бързи факти

Пълно име: Карл Клутие
Дата на раждане: 30 септември 1994 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber
Държава: Канада
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Онтарио
Националност канадски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Завършвам
Братя и сестри Един брат
Twitter Карл Клутие Twitter
Youtube Карл Клутие Youtube
Instagram Instagram на Карл Клутие

Charmx Възраст и ранен живот

Чармкс е роден на 30 септември 1994 г. и сега е на 26 години. Карл Клутие е неговото име и той е роден под знака на Везни. Chramx е роден в Онтарио, Канада, и притежава канадско гражданство. По същия начин, когато става въпрос за неговия етнос и религия, той е кавказец и се придържа към християнството. Що се отнася до семейния му произход, Чармкс е доста личен и не е разкрил много за личния си живот в медиите. По същия начин той не е разкрил никаква информация за членовете на семейството си.

Charmx, от друга страна, често представя брат си в канала си в YouTube. По същия начин в младостта си той е бил жертва на пътна ярост и веднъж е участвал в автомобилна катастрофа. Освен това той има необичайния навик да пие кафе през сламка. Що се отнася до предпочитанията му, той беше голям фен на „Живите мъртви“. Чармкс също е завършил, което говори много за образованието му. Той обаче не разкрива учебното заведение, което е завършил.Височина и тегло на Charmx

Колко висок е Charmx? За съжаление в медиите няма информация за размерите на тялото му. Charmx има харизматична личност и среден тип тяло въз основа на външния му вид. По същия начин той има светла кожа с кафяви очи и светлокафява коса.

  Charmx

Charmx (Източник: Pinterest)

кариера

Charmx е професионална личност в социалните медии с канал в YouTube. По същия начин той се присъедини към канала на 22 юли 2017 г. и в момента има 1,03 милиона абонати на своя канал „Charmx“. Преди това Charmx стартира първия си канал в YouTube през март 2013 г. Първият му канал беше „TheCriticalBastard“, който преди беше известен като DoYoTing. Той обаче не продължава да управлява този канал. По същия начин той имаше YouTube канал „CharmxGames“, който затвори през февруари 2016 г. Това беше неговият канал за игри, но вече не е активен.

Нетна стойност на Charmx 2022 г

Колко струва нетната стойност на Charmx? Charms е YouTuber по професия и основният му източник на доходи идва от неговия канал. По същия начин той печели добре от кариерата си в YouTube. Освен това той има значителен брой абонати в своя канал, което го прави добре известен YouTuber. По същия начин, когато става въпрос за печалбите му, той печели около 1,5 милиона долара от канала си в YouTube. Нетното състояние на Charmx е около 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Състояние на връзката Charmx

С кого се среща Charmx? Статусът на връзката на Charmx е прав и той най-вероятно е необвързан. Освен това той е сдържан и дискретен лично. По същия начин той не е предоставил много подробности за връзката си с медиите. Отново Чармкс не е споменал предишната си връзка в социалните медии.

Популярни Публикации