Оливия Молтри- Уики, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Оливия Мултри е известен и талантлив футболист. Оливия Молтри в момента е член на ФК Портланд Торнс. Тя също е играла за Total Futbol Academy и Beach FC. Тя е и първото момиче в историята на Академията за футболно развитие на САЩ, което се състезава срещу момчетата на пълен работен ден.

Бързи факти

Пълно име: Оливия Мултри
Дата на раждане: 17 септември 2005 г
Възраст: 16 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: футболист
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Сив
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Санта Кларита, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Университет на Северна Каролина

Биография на Оливия Молтри

Оливия Мултри е роден на 17 септември 2005 г. в Санта Кларита, Калифорния, Съединените американски щати. Към момента тя е на 16 години. Няма много информация за имената и професиите на нейните родители и братя и сестри. Тя е от американски произход и следва християнската вяра. Освен това тя е от кавказка етническа принадлежност. Нейната зодия е Дева според астрологията.

Образование на Оливия Мултри

Тя е завършила образованието си в местно училище по отношение на нейния официален образователен статус. За сравнение, тя се е записала в университета на Северна Каролина и е член на екипа на колежа.Височина, тегло на Оливия Молтри

Оливия Мултри е красива и има прекрасен характер. Футболистът е висок приблизително 5 фута и 7 инча. Тя тежи 50 килограма. Освен това, числовите диапазони все още не са разкрити, когато става въпрос за цялостни измервания на тялото. Очите й са сиви, а косата й е светлокафява.

 Оливия Мултри

Оливия Мултри (Източник: Pinterest)

кариера

Оливия Мултри е спортист и футболист. От малка е увлечена от игрите и леката атлетика. Тя започва да играе футбол в млада възраст с отбори като Southern California Clubs, SoCal Blues SC, Total Futbol Academy и други. Оливия е и първото момиче в историята на Академията за футболно развитие на Съединените щати, което се състезава на пълен работен ден срещу момчетата.

Тя също е добре позната в социалните медии поради футболната си кариера. В момента тя е член на футболния клуб Портланд Торнс от Националната женска футболна лига. Освен това тя носи и фланелка с номер 42. Преди това е членка на клуба по плажен футбол. Тя беше и най-младият играч, участвал в игра от редовния сезон на NWSL. Що се отнася до международната й кариера, тя също беше избрана за шампионата на CONCACAF за жени U-20 през 2022 г.

Нетната стойност на Оливия Молтри

Оливия Мултри живее щастлив живот със семейството си. Към днешна дата тя е известна и богата в резултат на работата си. Освен това към 2022 г. общата й нетна стойност се оценява на около 1 милион щатски долара.

Olivia Moultrie Гадже, Запознанства

Преминаване към Романтичният и личен живот на Оливия Молтри, тя е сама. Тя е твърде млада, за да има връзка в момента. По-важното е, че е отдадена на професията си. В същото време тя е открита относно предпочитанията си към пола. И до днес тя не е имала спорни събития.

Популярни Публикации