Уенди Уилямс разкри на Джейсън Лий, че се е омъжила за ченге от NYPD

Уенди Уилямс , писателка и телевизионна личност, призна пред Джейсън Лий от Hollywood Unlocked във вторник, 2 август, че се е омъжила за служител на полицията в Ню Йорк (NYPD). Тя продължи да казва, че името на този предполагаем съпруг е Хенри.

Въпреки това нейният мениджър Уилям Селби информира Page Six, че Уилямс не е омъжена за ченгето и може да е заявила това в резултат на нейното вълнение. В интервюто 58-годишната родом от Ню Джърси не даде допълнителна информация за предполагаемата си сватба със служител на NYPD на име Хенри. Въпреки твърденията на Селби, Уилямс твърди, че се е омъжила миналата седмица в отговор на въпрос за сватбата й от водещия и създател на Hollywood Unlocked Джейсън Лий. Уилямс информира Лий по телефона по това време:

Аз съм женен... Омъжих се... Наскоро се ожених.Предполагаемият брак на Уенди Уилямс с служител на полицията в Ню Йорк

Уенди Уилямс избягва да разкрива допълнителна информация за предполагаемия си съпруг Хенри, за когото се твърди, че е офицер от полицията в Ню Йорк, през цялото интервю. Телевизионерката обаче не даде информация за самоличността и позицията си във ведомството. След интервюто нейният привиден мениджър Уилям Селби каза пред Page Six:

Това не е правилно… Сигурно е много щастлива от нова връзка и се е увлякла в разговорите.

  Уенди Уилямс

Според Radar Online Селби преди това е бил тясно свързан с Уилямс. Според списанието Селби е била романтично свързана с Уилямс през 2020 г., след като тя приключи развода си с дългогодишния си съпруг Кевин Хънтър.

Предишните обвинения за връзка на Уенди Уилямс бяха отхвърлени

Уенди Уилямс и Кевин Хънтър се разделиха през 2020 г. след 23 години брак, твърдейки, че има непреодолими различия и решиха да се откажат от издръжка. Уилямс каза, че посещава лекар на около 50 години малко след като подаде молба за развод през 2019 г. Тя обсъди предполагаемата романтика в програмата си по това време. Според Уилямс:

Вече не се продавам. Нямам връзка. Не съм сигурен как се справям. Не съм влюбен, но има някой, когото обожавам... Не е този, на когото вярваш.

58-годишният мъж продължи да казва:

Разбирам, но когато става въпрос за комфорта на едно момче, имам нужда от някой на 50 години и той трябва да работи. Това със сигурност помага, че той е лекар. Той е бил женен преди. Децата му са на двадесет години, а той наистина е черен. Той е тъмен и черен.

  Уенди Уилямс

Въпреки това д-р Дарин Порчър, който преди е бил свързван с нея, отхвърли връзката с нея в рамките на няколко дни след нейното съобщение. Той каза на страница шест:

Приятно е да го чуя, но не е вярно… Аз съм в обвързана връзка. Охраних я само няколко седмици, след като тя подаде молба за развод.

Уенди Уилямс никога не е признавала публично, че има връзка с д-р Порчър. Няколко сведения обаче предполагат, че тя е имала връзка с бившето ченге, станало доктор по философия. изследовател. Сред тези твърдения е съмнително дали твърденията за брака на Уенди Уилямс са верни.

Въпреки че не е имало публично споменаване на Хенри, мистериозния човек, Уенди Уилямс може да го е споменала в статия миналата година. Уилямс отиде в социалните медии през август 2021 г., за да публикува своя снимка в превозно средство с привидния си партньор. Най-вероятно това беше по време на партито за рождения ден на нейния син Кевин Хънтър младши. Снимката беше озаглавена:

Празнуването на 21-ия рожден ден на моя син на лодката в #Маями беше перфектно! Гаджето ми също.

Постът обаче вече е премахнат.

Популярни Публикации