Астрид Ует - Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Астрид Ует е известен английски модел, моден инфлуенсър, медийно лице, TikTok звезда и интернет личност. Тя е добре известна в страната с невероятните и зашеметяващи снимки, които публикува в акаунтите си в социалните мрежи. Освен това тя често създава видеоклипове в TikTok в свободното си време.

Тя прави видеоклипове за синхронизиране на устни, мода и други теми. Освен това Астрид парадира с фигурата си пред феновете си чрез официалния си акаунт OnlyFans. Тя също публикува интимни изображения и снимки в социалните медии.

Бързи факти

Пълно истинско име Астрид Ует.
Нетна стойност 2 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 14 август 2000 г.
Възраст (към 2021 г.) 21 годишен.
Професия Модел, звезда на TikTok и звезда в социалните медии.
Родно място Англия.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Частно училище в Англия.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Лео.
Националност британски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″.
В метри: 1,7 m.
В сантиметри: 170 см.
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг.
В паундове: 119 lbs.
Номер на обувка 7 САЩ.
Цвят на очите Син.
Дължина на косата Среден.
Цвят на косата Рус.
Статистика на тялото 34-27-36 инча.

Биография на Астрид Ует

Астрид Ует разкри в официалния си акаунт в Twitter, че рожденият й ден винаги е на 14 август. Според източници тя е родена от родителите си в Англия през 2000 г. Тя е на 21 години (към 2021 г.).  Астрид Ует

Астрид Ует (Източник: Instagram)

Образование на Астрид Ует

Астрид Ует завършва фундаменталното си обучение в известно училище. По-късно тя продължава образованието си в реномиран колеж. Тя постоянно постига високи оценки в училище и колеж. Ует никога не е разкривала много за образованието си в никоя социална медийна платформа. По-късно тя започва да се концентрира върху професията и кариерата си.

Семейство Астрид Ует

Ует е много личен човек, който никога не е говорил много за семейството си. Проведохме обширно проучване в мрежата и други социални медии, за да научим повече за нейния баща и майка, но не успяхме да намерим никаква информация. Според някои източници майка й приготвя вкусни ястия за семейството, а баща й работи в частна фирма.

От друга страна, тя предпочита да пази информация за братята и сестрите си от ръцете на медиите. Тя също се придържа към християнската вяра и е от британска националност. Тя също има кавказки етнически произход и е от бял произход.

Съпругът на Астрид Ует, брак

Астрид Ует е зашеметяваща жена, която натрупа много последователи в социалните медии. Много от феновете й са загрижени за личния й живот. Нека ви информирам, че ние също се опитахме да намерим информация за нейния любовник, но не успяхме да получим полезна информация.

Тя никога не е показвала снимки на гаджето си. Тя има много приятели и предпочита да прекарва времето си с тях. В резултат на това предполагаме, че в момента е необвързана и се фокусира върху създаването на по-добър живот за себе си. Дано скоро разкрие самоличността на любимия си пред феновете си.

кариера

Wett е повлиян от модата и моделирането от ранна възраст. По време на студентските си години тя започва да се състезава в състезания за моделиране и решава да преследва кариера в същата област. Сега тя е добре познат модел, който сподели невероятните си снимки в профила си в Instagram.

Тя също има канал в TikTok, който има 500 000 последователи към момента на писане. Тя също има акаунт в уебсайта OnlyFans, където предпочита да споделя интимни снимки и видеоклипове с феновете си.

Нетна стойност на Астрид Ует

Този известен модел води охолен начин на живот с членовете на семейството си. Тя има прекрасен дом и чисто нова кола Tesla. Нейните източници на доходи включват OnlyFans, TikTok, реклами, моделиране и много други. Нетното състояние на Астрид Ует се оценява на 2 милиона USD (приблизително).

Любопитни факти

  • Астрид се наслаждава на футбола и подкрепя футболния клуб Челси.
  • Тя посети няколко страни, включително Гърция и Бахамите.
  • Известният модел предпочита да си прави огледални селфита у дома.
  • Ует тренира редовно, за да поддържа фигурата си във форма.
  • Тя се радва на Коледа и други празници със семейството си.
  • В свободното си време Астрид Ует употребява алкохол.
  • Нейният официален акаунт в Instagram има 233 хиляди последователи и 86 публикации (до юни 2022 г.).

Популярни Публикации