Арнолд Телагаарта- Wiki, възраст, биография, височина, приятелка, кариера, нетна стойност

Арнолд Телагаарта е успешен YouTuber и актьор, който създава съдържание за своя уебсайт ATvee, който получи много внимание. Арнолд Телагаарта получи роля в инди филма Nobody Walks in LA. Научете повече за Arnold Telagaarta Wiki, възраст, биография, тегло, височина, приятелка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име Арнолд Телагаарта
Дата на раждане 24 декември 1986 г
Възраст 36 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число 6
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Мъжки
Професия YouTuber, Актьор, Vlogger
Държава Индонезия
Височина 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло 65 кг
Семейно положение женен
Женен Дата 4 февруари 2017 г
Съпруга Защитник на сърцето
Нетна стойност 0k – милион
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Джакарта
Националност индонезийски
Етническа принадлежност азиатски
образование Кал Стейт Фулъртън
Twitter Арнолд Телагаарта в Twitter
Youtube Арнолд Телагаарта Youtube
Instagram Арнолд Телагаарта Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Арнолд Телагаарта, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Кой е Арнолд Телагаарта? Арнолд е роден в Джакарта, Индонезия, на 24 декември 1986 г. Той е Козирог на 36 години. Той не разкри никакви подробности за близките си. По същия начин той има куче, с което е разработил Instagram дръжката @dailyjunior и с което често публикува снимки.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Арнолд Телагаарта? Той е висок 5 фута 5 инча и тежи около 65 килограма. Естественият цвят на косата на Арнолд е тъмен, както е при повечето азиатци. Той обаче често си играе с цвета на косата си. Освен това, той също играе с няколко нюанса на косата, включително тъмно кафяво, бяло и сиво. Освен това има наситена кафява кожа. Няма други подробности относно размерите на тялото му.  Арнолд Телагаарта

Арнолд Телагаарта се жени Източник: Instagram

Социална медия

Той може да бъде намерен в Instagram, Twitter и YouTube. Той има над 104 хиляди последователи в Instagram, 34,7 хиляди последователи в Twitter и над 310 хиляди абонати в канала си в YouTube.

Арнолд Телагаарта Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Арнолд Телагаарта? някои отчети място Нетното състояние на Арнолд Телагаарта между 0 000 – милион към 2022 г. Все още обаче не е потвърдено. Приходите му се генерират от неговите видеоклипове и влогове в YouTube.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Арнолд е добре известен с ролята си на Preppy Douche Bag в комедията, трилъра и романтичния филм от 2016 г. Nobody Walks, който беше пуснат на 23 април 2016 г. Той стана известен в резултат на видеото си A Bruno Mars Valentines Weekend!, който той сподели на страницата си в YouTube That's Heart. По същия начин на 6 юни 2011 г. той стартира своя канал в YouTube. Той качва видеоклипове за мъжко облекло, култура, взаимоотношения, упражнения и храна. Въпроси и отговори | Арнолд Телагаарта, Скитс | Арнолд Телагаарта, музика и оригинални песни | Арнолд Телагаарта, Мъжка мода и козметика | Арнолд Телагаарта, Забавни предизвикателства | Арнолд Телагаарта, Етикети | Арнолд Телагаарта и предавания, в които съм бил | Арнолд Телагаарта са някои от неговите епизоди в YouTube.

На 28 октомври 2015 г. той публикува видеоклип, озаглавен АЗИТАТЦИТЕ ОПИТВАТ МЕКСИКАНСКИ БОНБОНИ, който стана един от най-известните му. Този видеоклип е гледан 1 757 599 пъти. ИЗНЕНАДАВАЩОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ, АЗИАТЦИТЕ ОПИТВАТ БРИТАНСКИ БОНБОНИ, ГОВОРЕЩИ НА ЖЕНА МИ 24 ЧАСА САМО НА ИНДОНЕЗИЙСКИ! (24 HOUR CHALLENGE), а други са сред другите му популярни епизоди. Тези видеоклипове са гледани милиони пъти.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Арнолд Телагаарта? Арнолд има дългогодишна връзка с Харт от известния YouTube канал ThatsHeart и често я включва във видеоклиповете си. Арнолд е роден в Джакарта, Индонезия, и се жени за Heart Defensor, YouTuber, на 4 февруари 2017 г. На 10 август 2020 г. той ще отбележи 14-ата си годишнина от сватбата с детето си.

Факти

  • Арнолд Телагаарта е успешен YouTuber и актьор, който продуцира съдържание за своя уебсайт ATvee, който получи много внимание.
  • Арнолд Телагаарта получи роля в инди филма Nobody Walks in LA.
  • На 28 октомври 2015 г. той публикува видеоклип, озаглавен АЗИТАТЦИТЕ ОПИТВАТ МЕКСИКАНСКИ БОНБОНИ, който стана един от най-известните му.
  • Този видеоклип е гледан 1 757 599 пъти.
  • ИЗНЕНАДАВАЩОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ, АЗИАТЦИТЕ ОПИТВАТ БРИТАНСКИ БОНБОНИ, ГОВОРЕЩИ НА ЖЕНА МИ 24 ЧАСА САМО НА ИНДОНЕЗИЙСКИ! (24 HOUR CHALLENGE), а други са сред другите му популярни епизоди.

Популярни Публикации