Том Кичин- Нетна стойност, възраст, биография, съпруга, деца, височина, Twitter, кариера

Томас Уилям Кичин, популярен като Том Кичин, е шотландски готвач и собственик на ресторант The Kitchin, където става най-младият носител на звезда Michelin. Преди това той е работил с няколко готвачи със звезди Мишлен, включително Ален Дюкас и Пиер Кофман. Научете повече за нетната стойност на Том Кичин, възраст, биография, съпруга, деца, височина, Twitter, кариера

Бързи факти

Пълно име Томас Уилям Кичин
Известен като готвач
Възраст 45-годишен
рожден ден 17 юни 1977 г
Родно място Единбург, Шотландия
Нетна стойност
20 милиона долара
Зодия ЧЕ
Етническа принадлежност Смесени
Националност шотландски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча
Тегло прибл. 70 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на бицепса ЧЕ
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Номер на обувка ЧЕ
Съпруга Михаела Кичин
деца Четири
Twitter Том Кичин

Възраст и националност на Том Кичин

На колко години е Том Кичин? Той беше роден на 17 юни 1977 г. Към 2022 г , той е 45-годишен. Той има шотландско гражданство и е от смесен етнически произход.

Височина и тегло на Том Китчин

Колко висок е Том Кичин? Той е висок 5 фута 8 инча и тежи около 70 кг. има светло кестенява коса и кафяви очи. Освен това, другите му измервания на тялото не са налични.  Височината на Том Кичин

Том Кичин

Том Китчин Образование и кариера

По отношение на образованието, Том Кичин посещава Dollar Academy, училище-интернат в Dollar, Clackmannanshire. След като завършва гимназия, Том отива в Perth College, за да учи кетъринг, преди да започне чиракуване в хотел Gleneagles в Auchterarder, Perth и Kinross. Той е сътрудничил с трима носители на звезди Мишлен готвачи, Пиер Кофман, Ален Дюкас и Ги Савой.

След като The Kitchin беше отворен шест месеца, той получи първата си звезда Michelin на 29-годишна възраст. Това направи Kitchin най-младият носител на звезда Michelin в света. Според Албърт Ру Том е главният готвач в Шотландия, който най-вероятно ще получи три звезди Мишлен. Неговият стил на готвене съчетава френски техники със сезонни шотландски съставки, както е описано подробно в книгата му от 2010 г. „От природата до чинията“.

През юли 2010 г. той и главният готвач Доминик Джак откриха Castle Terrace, ресторант близо до Единбургския замък. Главният готвач Доминик Джак притежава и управлява ресторанта като сестра на The Kitchin, използвайки същия стил и естество на философията на чинията. Той беше обявен за месечен готвач на годината от Observer Food Monthly през 2010 г. Китчин и Джак откриха гастропъб The Scran & Scallie в градския квартал Стокбридж през 2013 г. Southside Scran, четвъртото място в Единбург, отвори врати през 2018 г. Въпреки името си, то се намира в Bruntsfield, а не в южната част на града. Първото начинание на Kitchin извън Единбург, The Bonnie Badger, отвори врати в Gullane, Източен Лотиан, през 2018 г.

Нетната стойност на Том Кичин

Колко е нетната стойност на Том Кичин? Той е направил доста добри приходи от професионалната си кариера на готвач и ресторанта си. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Том Кичин е 20 милиона долара.

Съпруга и брак на Том Китчин

Коя е съпругата на Том Кичин? Том е женен за Михаела Кичин, която преди това е работила за Savoy Group и е проектирала интериора на втория ресторант на Кичин, Castle Terrace. Том и Михаела имат четири деца.

От Коледа 2015 г. Том е известен поддръжник на глобалната международна благотворителна организация за развитие Mary’s Meals, чието седалище е в Шотландия, като участва в нейната годишна кампания One More For Christmas.

Също така знайте за Нетна стойност на Дъф Голдман, биография, възраст, националност

Популярни Публикации