Енцо Паоло Турчи- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Енцо Паоло Турчи е италианска танцьорка, хореографка, инструкторка и телевизионна личност. Научете повече за нея, възраст, биография, нетна стойност, височина, тегло и кариера. Знайте всичко за Енцо Паоло Турчи- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Бързи факти

Истинско име Енцо Паоло Турчи
Псевдоним Енцо
Известен като Танцьор, хореограф
Възраст 72 години.
рожден ден 19 юли 1949 г
Родно място Неапол, Италия
Зодия Лео
Етническа принадлежност Смесени
Националност Италиански
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 9 инча
Тегло прибл. 58 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка N/A
Приятелка/запознанства N/A
Съпруг Кармен Русо
Нетна стойност 1 милион долара

Възраст и ранен живот на Енцо Паоло Турчи

Енцо Паоло Турчи е роден на 19 юли 1949 г. в Неапол, Италия . Той е 72 години към 2021 г . Неговата зодия е Лъв. Енцо Паоло Турчи е пълното му име. Той е израснал в Италия, заедно със своите родители и братя и сестри.

По същия начин той е италиански гражданин. Той е от бял етнос. Неговата вяра е християнството. Той завършва класически танци и други музикални дисциплини в Scuola del Teatro San Carlo в ранна възраст, след което играе в множество италиански театри като Fenice във Венеция, Comunale в Болоня и други.Височина и тегло на Енцо Паоло Турчи

Енцо Паоло Турчи е висок 5 фута 9 инча . Той тежи приблизително 58 кг (121 фунта). Той има прекрасни топли кафяви очи и руси кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Енцо Паоло Турчи

Enzo Paolo Turchi (Източник: Google)

Нетна стойност на Енцо Паоло Турчи през 2022 г

Колко е нетната стойност на Enzo Paolo Turchi? Счита се, че нетното състояние на Енцо Паоло Турчи е между 1 милион долара към 2022 г. . Отличната му професия на танцьор и хореограф е основният му източник на пари.

кариера

  • През 2005 г. той участва в третия сезон на риалити програмата „Островът на известните“, но трябваше да напусне преди края на сезона поради хемороиди, които наложиха операция. Той беше претендент в петото издание на Чао Дарвин през 2007 г.
  • През 2012 г. той се появява в деветия сезон на „Островът на известните“ на Rai 2, от който се оттегля по време на седмия епизод.
  • През декември 2014 г. той и съпругата му се състезаваха като ВИП личности в седмицата на откриването на телевизионната викторина Pupo Una song per 100 000, която се излъчваше по новия канал Agon. Днес той се занимава най-вече с танцовата си школа в Неапол, на която е съсобственик със съпругата си. През януари 2015 г. той и съпругата му започват второ танцово студио в Палермо.
  • В сцената в стаята за аеробика във филма „Престъпление във Формула 1“ (1984) той се появява с Томас Милиан. Руса коса отзад, червен гащеризон и танцьорка, пусната непосредствено зад инспектор Нико Жиралди.

Съпруга и брак на Енцо Паоло Турчи

С кого се среща Енцо Паоло Турчи? Женен е за Кармен Русо. Кармен Русо е италианска танцьорка, танцьорка, актриса и инструктор по танци. През 1983 г. той се премества в Canale 5 и среща Кармен Русо по време на предаването Drive-In, която става негов спътник в живота и работата и в крайна сметка негова съпруга. През февруари 2013 г. се роди дъщеря му Мария.

Популярни Публикации