Ашвин Луксимон почина на 38-годишна възраст

Ашвин Луксимон , който изигра Асиф Малик в EastEnders, почина на 23 юли от аневризма на 38-годишна възраст. На 11 август той беше положен в смъртта си. След смъртта на актьора семейството на Луксимон създаде мемориален уебсайт за събиране на дарения за различни организации. В изявление те казаха,

Преждевременната смърт на Аш нарани дълбоко всички ни, но искаме да отбележим неговата по-голяма от живота нагласа.

Те продължиха да казват,Той харесваше и беше обожаван от много хора. Той беше страхотен караоке певец с глас, който се чуваше от космоса! Той предложи най-доброто гушкане и радост.

Семейството на Луксимон помоли почитателите му да дадат средства за каузи като NSPCC и Andy’s Man Club. Семейството на Ашвин препоръча на всички да носят цветни дрехи вместо черни, за да отбележат идеите на Луксимон да живеят така, както той иска. Беше планирана и случайна среща в бар The Cavalier в Барнет.

Героят на Ашвин Луксимон в EastEnders

Асиф Малик, изигран от Ашвин Луксимон, се появява за първи път през 1999 г. Той изобразява съученика на Мартин Фаулър от гимназията. В пиесата и Фаулър, и Малик бяха замесени в различни проблеми, включително кражба и вандализъм. Характерът на Луксимон беше до голяма степен свързан със сюжетите на Мартин и неговите съученици, Ники Ди Марко и Джанин Бъчър. В епизода Малик разви пристрастие към Джанин, но никога не се върна; той също отиде на няколко срещи с Ники, които не се получиха.

 Ашвин Луксимон

Луксимон, който е роден в Енфийлд, се появява в 146 епизода на EastEnders. За последен път Малик се появи в програмата през октомври 2003 г., след завършване на A-levels и записване в университета. След това той вече не беше в програмата и на следващата година беше разкрито, че той е жител на Единбург и се жени, когато покани Мартин на ергенско парти извън екрана. EastEnders, създаден от Джулия Смит и Тони Холанд, първоначално е излъчен през 1985 г. Разказът на сериала, който се занимава с теми като насилие, изнасилване, убийство и малтретиране, е едновременно възхваляван и осмиван.

Потребителите на Twitter отдават почит

Въпреки че имаше само две актьорски заслуги, Ашвин Луксимон беше добре известен сред тълпата с безупречните си изпълнения. Когато новината за смъртта му се разпространи, Twitter беше залят от почит:

Luximon имаше ключова роля в Grange Hill през 1997 г., в допълнение към участието си в EastEnders. Израства в Северен Лондон, посещава Театралното училище Боудън и Общественото училище Чейс.

Популярни Публикации