Rykel Bennett- Възраст, височина, нетна стойност, съпруг, кариера, националност

Райкел Бенет е YouTube личност от Съединените щати. Rykel Bennett е член на семейството на Bennett, който управлява семейния канал в YouTube „The Ohana Adventure“. Освен това песента се управлява от YouTubers Jase и Rachel Bennett. Научете повече за нетната стойност на Rykel Bennett, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Райкел Бенет
Дата на раждане: 07 април 2005 г
Възраст: 16 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, Instagram звезда
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1,3 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Националност американски
баща Джейз Бенет
Майка Рейчъл Бенет
Братя и сестри пет (klai, Shae, Wyatt, Evelin и Cora)
Youtube Райкел Бенет Youtube
Instagram Rykel Bennett Instagram

Rykel Bennett Възраст и ранен живот

Райкел Бенет е родена в САЩ на 07 април 2005 г. Тя е на 15 години и е родена под зодия Овен. Rykel Bennett е второто дете на YouTubers Jase Bennett и Rachel Bennett. Клай е нейната по-голяма сестра и тя има четирима по-малки братя и сестри: Шае, Уайът, Евелин и Кора.

Преди са живели на Хаваите, а сега живеят в Юта. По същия начин тя предпочита домашното обучение, защото й харесва да си стои вкъщи. Любимият й предмет е английският и тя прекарва много време в четене.Височина и тегло на Райкъл Бенет

Колко висок е Райкел Бенет? Тя е висока 5 фута 6 инча и тежи около 52 килограма. Rykel има приятен характер. Тя също има тъмнокафява коса и тъмнокафяви очи. Няма допълнителни подробности за нейната телесна статистика. Размерите на роклята и обувките й все още не са разкрити.

  Райкел Бенет

Височината на Rykel Bennett (Източник: Pinterest)

кариера

Райкел стартира в социалните медии с канала на семейството си в YouTube, „The Ohana Adventure“. Рейчъл и Джейс, нейните родители, създадоха песента. Каналът включва предимно влогове за ежедневните дейности на семейството, пътуванията и семейните събирания. Каналът стартира на 23 декември 2015 г., а първото му видео беше пуснато седмица по-късно. Rykel също се появява във видеоклиповете след втория влог. В крайна сметка тя ще се появи в семейните влогове, но също така публикува няколко солови влога.

Когато навлезе в пубертета, тя започна да публикува блогове за проблеми, свързани с пубертета. Тя направи няколко видеоклипа „Въпроси и отговори“, в които отговаря на въпроси на своите фенове, свързани с пубертета. Освен това „ПЕРИОДИ, ПУБЕРТЕТ И БРЕМЕННОСТ с PRETEENS/TWEENS RYKEL!“ е един от най-популярните видеоклипове. Rykel също се появява в много блогове, свързани с красотата и грима.

Той е добре известен със своите подаръци и Rykel е участвал в много от тях. Тя и нейният брат Шае веднъж се срещнаха с любимия си персонаж от фентъзи книгата от поредицата „Майкъл Вей“. Освен това й беше позволено да се появи в реклама.

Rykel също има свой собствен канал в YouTube, където публикува влогове, подобни на тези в семейния й канал. Нейният канал обаче има много по-малка база от абонати от семейния канал. На 25 януари 2017 г. тя стартира своя едноименен канал в YouTube. Всеки петък и събота тя снима клип. Обикновено видеоклиповете в нейния канал се въртят около предизвикателства, слузи, шеги, въпроси и отговори, реакции и други забавни аспекти от нейното ежедневие.

Rykel Bennett Гадже и срещи

С кого се среща Райкел Бенет? Райкел все още е достатъчно млад, за да влезе в каквато и да е връзка. Тя все още е младо момиче, заето с обучението и кариерата си. В момента създава спомени и се грижи за детството си. Много момчета на нейната възраст вероятно ще бъдат нейни фенове поради излагането й на популярната платформа YouTube.

Тя обаче е твърде млада, за да има връзка на нейната възраст. Тя е твърде заета с изграждането на силата и уменията си, за да напредне в кариерата си. По същия начин днес тя не е участвала в никакви слухове или противоречиви действия.

Rykel Bennett Net Worth 2022

Колко богат е Райкел Бенет? Най-вероятно тя прави определена сума пари. Нейните печалби и доходи са получени предимно от YouTube. Базата от абонати и зрители на канала нарасна значително през годините. Според някои онлайн източници , тя печели между 1,3 милиона долара към 2022 г на година въз основа на дневни гледания и нарастване на абонатите. Въпреки това, тъй като е твърде млада, родителите й контролират всичките й пари.

Популярни Публикации