Бил Найи- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Нетна стойност, Връзка, Кариера

Бил Найи е известен английски актьор, който е играл различни герои във филми, телевизионни сериали и сценични пиеси. От 1976 г. до днес този актьор работи в развлекателната индустрия. Той е най-известен с ролята си на Дейви Джоунс в романтичната комедия „Наистина любов“ през 2003 г. и фантастичната поредица „Карибски пирати“. Освен това има изяви в няколко сцени и радиопиеси. Освен това той е добре известен гласов артист, който е озвучавал различни герои във видео игри, филми и телевизионни сериали. Научете повече за Bill Nighy Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Уилям Франсис Найи
Професия актьор, гласов актьор и театрален артист
Рождена дата 12 декември 1949 г
Родно място Caterham, Съри, Англия
Име на родителите Алфред Мартин Найи
Катрин Жозефин Найи
Братя и сестри Двама по-големи братя и сестри - Мартин и Анна
Партньори Даяна Куик (1980-2008)
деца Една дъщеря
Нетна стойност 2021 г 8 милиона долара
Височина 6 фута и 0 инча (176 см/1,76 м)
Тегло 75 кг (165 фунта)

Кой е Бил Най? Възраст и биография

Бил Найи е роден като Уилям Франсис Найи на 12 декември 1949 г , в Caterham, Surrey, Англия. Алфред Мартин Найи, който управляваше автосервиз, беше негов баща, а Катрин Джоузефин Найи, психиатрична медицинска сестра, беше негова майка. По същия начин той служи като момче на олтара и има двама по-големи братя и сестри на име Мартин и Анна. Той също е на 72 години и е роден под знака на Стрелец.

Колко висок е Бил Най? Височина тегло

Бил Найи е британски гражданин. Той е бял според етноса си. Той има английско потекло от страна на баща си и шотландско и ирландско потекло от страна на майка си. Освен това той има римокатолически вярвания. Освен това, той е висок 6 фута и 0 инча (176 см/1,76 м) и тежи приблизително 75 кг (165 фунта). Има слабо телосложение и блед вид. Очите му са сини, а косата му е сол и черен пипер.Бил Найи (Източник: Instagram)

Образование на Бил Найи

Що се отнася до образованието си, Бил Найи отиде в училище Джон Фишър на Пърли. По-късно се записва в училището по актьорско майсторство Гилдфорд. По същия начин той получава своето сценично и филмово актьорско обучение в това училище.

Социална медия

Бил Найи няма акаунти в социалните медии.

За кого се ожени Бил Най? Връзка и дела

През 1980 г. Бил Найи започва връзка с Даяна Куик, английска актриса. През 1984 г. те имат дъщеря на име Мери Бинг Куик Найт. За съжаление, след 14 години връзка, те се разведоха през 2008 г.

Как Бил Най преследва кариерата си? Професионален живот

Бил Найи дебютира като некредитиран статист във филма „Кучката“ от 1979 г. През 1980 г. има некредитирана роля във филма „Стража на смъртта“. Другите му филми от 80-те години включват „Иглено ухо“, „СС на Хитлер“. : Portrait in Evil, „True Blue“ и „Guest House Paradiso.“ През 2001 г. той се появява в три различни филма, най-забележителният от които е „Lawless Heart“, а на следващата година той се появява като чичо Луис в „AKA.“ Той направи своя пробив в романтичната комедия от 2003 г. „Love Actually“, където играе Били Мак. Други актьори в този филм включват Хю Грант, Лиъм Нийсън, Колин Фърт, Ема Томпсън, Алън Рикман и други. По същия начин той печели награди за другите си филми от 2003 г., включително „I Capture the Castle“, „State of Play“ и „The Lost Prince“.

През 1976 г. Бил Най прави своя телевизионен дебют в „Softly, Softly: Taskforce.“ След две години той се появява в три епизода на „Play for Today.“ По същия начин другите му забележителни сериали от 1980 г. включват Reilly, Ace of Spies, Последното място на Земята и други. Освен това той се появява в антологичния сериал „Screenplay“ през 1990 г., криминалния телевизионен сериал „Bergerac“ през 1991 г. и телевизионния филм „A Masculine Ending“ през 1992 г. Сред другите му сериали от 1990 г. са „Wycliffe“, „Testament: The“ Библия в анимация, „Целуни ме, Кейт“ и „Хора като нас.“ Неговите озвучаващи роли през 2000-те включват „Анимирани приказки за света“, „Живот извън кутията: Норман Стенли Флетчър“, „Хоризонт“ и 'Castlevania.'

Нетна стойност на Бил Найи 2022 г

Колко е нетната стойност на Бил Най? Към 2022 г. нетното състояние на Бил Найи се оценява на 8 милиона долара. Той е постигнал много неща в кариерата си.

Факти

  1. Той е известен с ролята си в 'Карибски пирати'.
  2. Обича да чете книги.
  3. Той няма акаунти в социалните медии.

Популярни Публикации