Слухове за това, че съпругът на Кристи Мак Кампо Боби Кампо е гей.

Кристи Мак Кампо е професионален модел. Тя стана известна, след като се омъжи за Боби Кампо.

Бързи факти

Пълно име Кристи Мак Кампо
Първо име Кристи
Презиме Mac
Фамилия Провинция
Професия модел
Националност американски
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Боби Фийлд
Женен Дата 21 май 2015 г

Кристи Мак Кампо съпруг

Боби Кампо е съпругът на Кристи Мак. Той е професионален актьор. Роден е на 9 март 1983 г. в Уилинг, Западна Вирджиния, САЩ. Той е най-известен с ролята си на Ник О’Банън в американския свръхестествен филм на ужасите от 2009 г. The Final Destination, както и Сет Брансън в американския антологичен слешър телевизионен сериал Scream.

  Кристи Мак Кампо

Кристи Мак Кампо (Източник: google)Кристи Мак Кампо и Боби Кампо се срещнаха чрез

Двамата пазят в строга тайна подробностите около любовната си връзка. Имаше обаче спекулации, че двамата са се срещали преди да се оженят за приятелката му. Тяхната сватба се състоя на 21 май 2015 г. Бракът на двойката стана публичен едва след като Боби написа в Туитър за съпругата си на 8 март 2016 г., заедно със снимка на Кристи.

След това те бяха забелязани да споделят снимки от сватбата си в своя вече несъществуващ сайт за социални медии. Засега очарователната двойка няма деца. Може би те възнамеряват да имат деца в бъдеще. Към 2020 г. прекрасната двойка е женена от пет години и се радва на щастлив и успешен живот.

Слухове за това, че съпругът на Кристи Мак Кампо Боби Кампо е гей

За хомосексуалността на Боби Кампо се заговори за първи път, след като той целуна Фин Витрок на екрана в телевизионния сериал от 2013 г. Masters of Sex. Моментът беше толкова реалистичен, че всички, които гледаха сериала, започнаха да се чудят за неговата сексуалност. За да сложи край на догадките, той публикува в профила си в социалните мрежи, че е женен, заедно със снимка на съпругата си. Слухът тогава приключи.

Нетна стойност

Кристи има значителна нетна стойност, която е натрупала от кариерата си на модел, въпреки че точната цифра не е известна. Тя е известен модел на прическа. Тя също е част от групата на организацията Cocre8. Това е образователна организация с нестопанска цел, чиято мисия е да промени възприятията на хората за косата като средство за изкуство и занаят. Тя също се възползва от богатството на звездния си съпруг. От малък има силен интерес към киното.

  Кристи Мак Кампо

Christie Mac Campo Съпруг (Източник: google)

Той се занимаваше с упражнения, монтаж и режисура. Кристи влезе в развлекателната професия през 2015 г. и стана известна, след като се появи във филма на ужасите от 2009 г. The Final Destination. Той няма да може да се върне след това. Нетното състояние на Christie Mac Campo се оценява на приблизително 600 000 долара към октомври 2022 г. и се очаква да нарасне в бъдеще, тъй като той работи по други проекти.

начин на живот

Кристи обича да композира поезия, която е едновременно мотивираща и искрена в допълнение към моделирането. Тя ги публикуваше в профила си в социалните мрежи, който вече не е активен. В свободното си време нейният спътник Боби обича скално катерене, футбол и колоездене. Той обича да слуша музика, докато работи за подмладяване на творчеството си. Освен това и съпругът, и съпругата обичат да пътуват в компанията на другия.

Любопитни факти

  • Боби Кампо, от друга страна, е роден в Съединените щати на 9 май 1983 г. Към 2020 г. съпругът й е на 37 години.
  • Боби е по-висок от средния 5 фута 10 инча (178 см).

Популярни Публикации