Уейд Розен- Нетна стойност, биография, възраст, съпруга, етническа принадлежност, височина, кариера

Уейд Росен е известен американски бизнесмен, ентусиаст на пътуванията, влиятелен човек в социалните медии и предприемач от Феърмонт, Минесота. Той стана известен, след като стана главен изпълнителен директор и член на борда на добре известната компания за игри Atari.

Уейд беше назначен за главен изпълнителен директор и председател на борда на Atari Inc през март 2020 г., според неговия профил във Facebook. Освен това той е и президент на Ziggurat Interactive. От октомври 2018 г. Росен работи като EVP по корпоративното развитие в Scientific Life Solutions.

Уейд е в корпоративния свят от дълго време и има много опит. Уейд Росен стана актуална тема в Google през август 2021 г., след като Soulja Boy (американски рапър) заяви, че е главен изпълнителен директор на Atari.Въпреки това, официалните власти на Atari отрекоха твърденията на Soulja Boy чрез техните официални дръжки в Twitter. Те също така разкриха, че Wade J Rosen е назначен за главен изпълнителен директор. Тази статия ще обсъди Wiki на Уейд Розен, възраст, рожден ден, биография, професия, нетно състояние, кариера, приятелка, семейство, височина, тегло и факти.

Бързи факти

Пълно истинско име Уейд Джей Росен.
Уейд Росен.
Възраст (към 2022 г.) 36 години.
Професия Бизнесмен, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Дата на раждане 1986 г.
Място на раждане Феърмонт, Минесота, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Минеаполис, Минесота, Съединени щати.
образование MBA.
Алма матер Университетът на Денвър
Институт по бизнес SL
IE Business School.
Нетна стойност -13 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″.
Тегло (прибл.) В килограми: 75 кг.
Цвят на очите Хейзъл.
Цвят на косата кафяво.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.

Биография на Уейд Росен

Уейд Росен, главен изпълнителен директор на Atari, е роден на родителите си във Феърмонт, Минесота, през 1986 г. Точната му дата на раждане обаче не е известна. HeRosen е на 35 години, според източници (към 2021 г.).

„Wade J Rosen“ е истинското му рождено име. Уейд е последовател на християнската вяра. Според профила му във Facebook той е любител на пътешествията, който обича да открива нови места. Роуз използва акаунтите си в социалните медии, за да сподели много стари спомени със своите приятели и братя и сестри.

Той има интерес към медийната индустрия от дете. Уейд решава да работи в тази област в ранна възраст. Сега той е успешен предприемач и член на борда на няколко големи корпорации, включително Atari, Flagship Biosciences LLC и Collagen Solutions PLC, в резултат на неговата упорита работа и талант.

  Уейд Росен

Уейд Роузън с майка си (Източник: Pinterest)

образование

Уейд Росен е добре образован човек. По отношение на образованието, той завършва своята диплома за средно образование в IE Business School. След това той се записва в университета в Денвър, за да завърши висшето си образование.

Росен получава бакалавърска степен по бизнес администрация (BBA) по информационни технологии и електронна търговия от този университет през 2007 г. По-късно той регистрира името си в Instituto de Empresa SL.

Уейд спечели IMBA и MBA от този институт, завършвайки в топ 1% от своя клас. По време на студентските си години той участва в различни дейности като баскетбол и социални грижи. Той също така е посещавал множество колежни функции и семинари. Започва да се фокусира върху професионалната си кариера след завършване на висшето си образование.

Съпруга и брак на Уейд Росен

Уейд Росен е женен мъж, който живее щастливо със съпругата си в Минеаполис, Минесота, според неговия профил в Instagram. Името на съпругата на Уейд, според източници, е „Моли Бау“.

В някои от публикациите си в Instagram той тагна и съпругата си. Що се отнася до децата му, Уейд Росен е горд баща на прекрасна дъщеря. Той обаче не разкрива името на дъщеря си в медиите.

От IG профила на Росен научихме, че той е прекарал карантината си в Германия със съпругата и дъщеря си. Той също публикува снимки на себе си и семейството си в социалните мрежи.

Росен прекарва голяма част от времето си в пътувания със семейството и приятелите си. Освен това той обича да прекарва свободното си време с дъщеря си. Той обича да играе видео игри и да гледа филми с дъщеря си.

Професионален живот на Уейд Розен

Wade Rosen започва кариерата си като разработчик на бази данни в Housefront през октомври 2006 г., според неговия профил в LinkedIn. Той работи там седем месеца, преди да напусне. След това започва работа като учител за Threshold Training Associates през август 2007 г. и остава една година.

Уейд работи като маркетингов мениджър в Rosen’s Inc. от август 2008 г. до октомври 2010 г. Уейд Дж. Розен е назначен за главен изпълнителен директор на ThrivePass през октомври 2014 г. Той е повишен в председател на борда след четири години. Освен това той е член на борда на Wishlist Rewards от януари 2012 г.

Уейд Розен е главен вицепрезидент на корпоративното развитие в Scientific Life Solutions от октомври 2018 г. Росен също е работил за Collagen Solutions Plc, Rosen’s Diversified Inc и Flagship Biosciences Inc, според неговия профил във Facebook.

Уейд Росен Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Уейд Росен? Уейд Росен спечели нетна стойност от -13 милиона USD към октомври 2022 г. (приблизително) от кариерата си, според източници. Той е и мажоритарен акционер в компаниите, според източници.

Факти

  • Уейд Росен, според акаунтите му в социалните медии, е ентусиаст на пътешествията, който обича да посещава нови места.
  • Обича да открива нови и необичайни туристически дестинации.
  • Росен също е споделил много спомени от пътуване в своите акаунти в социалните мрежи.
  • Уейд обича планинското катерене и туризъм.

Популярни Публикации