Bohemianrapcity-нетна стойност, Wiki, възраст, приятелка, височина, религия, кариера

Бохемска грабливост е личност от TikTok и социалните медии от Обединеното кралство, известен със своите шеги, състезания, хумористични клипове и други видеоклипове в TikTok и YouTube. Той е роден във Варшава, Полша, но е израснал в Тексас, което го прави адаптивен към различни култури. Няма налична информация относно неговото семейство или училище. Винаги е бил изгонен от големите търговски вериги и там предпочита да прави шеги с другите. Основната му цел на съществуване е да насърчава удоволствието чрез забавление. Неговите видеоклипове са получили над 12 милиона гледания на уебсайта. Включете се, за да прочетете повече за Wikipedia на Bohemianrapcity, профил, ера, височина, тегло, срещи, съпруг, нетно състояние, семейство, работа и няколко други интересни подробности за него!

Бързи факти

Истинско име Бохемска рапсодия
Псевдоним Бохемска грабливост
Известен като TikTok Star,
Звезда на социалните медии
Възраст 18 годишен
рожден ден 3 май 2002 г
Родно място Варшава, Полша
Знак за раждане Телец
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 7 инча (1,67 м)
Тегло прибл. 53 Kg (121 lbs)
Измервания на тялото прибл. 39-28-35 инча
Размер на бицепса 19 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 10,5 (САЩ)
Запознанства/приятелка Неженен
Съпруг не
Нетна стойност 0 K – 0 K
Марки N/A
Хоби Хранене, писане

Bohemianrapcity Биография, възраст, рожден ден

Bohemianrapcity е роден на 3 май 2002 г. Той е на 18 години. Телецът е неговият астрологичен символ. Той е основан в полския град Варшава. Той е от смесена раса и британска националност. Самоличността на бащата и майката на Bohemianrapcity не е разкрита. Той все още има братя и сестри. Той е добре квалифициран според професионалните си качества. Той е основан в полския град Варшава. Живот, прекаран в правене на грешки, е не само по-благороден, но и много по-ценен от живот, прекаран в бездействие, твърди той. Въпреки статуса му на изгряваща звезда в социалните медии, нищо не се знае за здравето, кариерата или любовния му живот. Според последните източници той определено е необвързан, но вероятно не иска медиите да знаят толкова много за личния му живот.

Височина, тегло и измерване на тялото

Той е висок и привлекателен мъж. Текущата височина на Bohemianrapcity се измерва на 5 фута 7 инча. Запазил е и мускулесто телосложение, с общо телесно тегло 53 кг. Има тъмнокафяви очи и бели кичури.  Бохемско грабителство

Bohemianrapcity докато си миете зъбите Източник: Instagram

Нетна стойност на Bohemianrapcity

Каква е нетната стойност на Bohemianrapcity? Той смята бандата за нещо повече от семейство. Веднъж той каза в интервю, че основната му цел в съществуването е да носи усмивка на лицата на тези, които го следват, и предпочита забавлението, за да направи света по-добро място. Нетната стойност на Bohemianrapcity в момента се очаква да бъде между 0 - 0 хиляди долара към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Bohemianrapcity харесва природата и пътуванията. През май 2020 г. той започна да създава TikToks. Един от ранните му успехи беше Clouded на BrentFaiyaz. Той се надява някой ден да обиколи света, за да посети феновете си. В Instagram той публикува селфита и общува с фенове.

Приятелка и запознанства

Кой е BohemianrapcityGirlfriend? Все още не се е женил и няма дете. Bohemianrapcity е много личен относно личния си живот и не е споделил никакви подробности за любовния си живот. Обикновено отказва запитвания относно приятелката му. Освен това има малко знания относно предишното му любовно съществуване. Тъй като има липса на откритост относно личния му живот, не е известно дали е необвързан или има връзка.

  Инфографика за биография на Bohemianrapcity

Биография на Bohemianrapcity

Факти

  • Bohemianrapcity също каза, че спира шегите си, ако станат твърде крайни, за да предотврати правни спорове.
  • Той обаче твърди, че шегите му го карат да се свързва с всякакви хора, което го насърчава да наблюдава нагласите на хората и го кара да учи.
  • Той вярва, че някои хора в родния му град го презират за това, че е постигнал твърде много слава само като е себе си, но той се отнася хладнокръвно към това.
  • Той също така вярва, че правенето на пари е необходимо, но за да оцени живота, човек трябва да прекарва време и в неща, които му харесват.
  • Той призовава хората да не правят живота си скучен, като просто работят за пари, а също така да опитат всяко хоби, за да направят живота си полезен.

Популярни Публикации