Розе от BLACKPINK и Хейли Бийбър се срещнаха на партито на Ив Сен Лоран преди Оскарите

На 24 март 2022 г. Преди това нито една от знаменитостите не се познаваше пряко, но се срещнаха на Met Gala 2021. Розе беше поканена на най-престижното събитие в Съединените щати, Met Gala или Met Ball, през септември 2021 г. събитието е признато за най-великата вечер на модата и се смята за Оскарите на модата. Това е вечерта, когато дизайнери, модели и световноизвестни знаменитости се обличат в най-зрелищните ансамбли на годината, за да празнуват и да набират средства.

Розе и Хейли Бийбър от BLACKPINK заедно.

Половин година по-късно, през март 2022 г., Розе и Хейли от BLACKPINK се срещнаха отново на парти преди Оскарите, спонсорирано от Ив Сен Лоран. K-pop певицата беше поканена на A-List bash, тъй като тя е световен посланик на модния лейбъл. Розе носеше блестяща метална мрежеста рокля с късо палто. Хейли запази нещата прости с кожено яке, бяла горна част и шорти с мрежести чорапи. Двете знаменитости се погрижиха да бъдат снимани заедно. Още през 2021 г., на Met Gala, онлайн изтече видео, в което полският модел Аня Рубик разпитва Хейли за K-pop звездата.

 Хейли БийбърВъпреки че Хейли никога не беше срещала Розе, тя беше наясно със световната известност на K-pop момичешката група. Феновете бяха нетърпеливи да прочетат по устните на Хейли Бийбър и да разберат точно какво казва тя в изтеклия кадър. Супермоделът заяви:

BLACKPINK? да Не я познавам… Никога преди не съм я срещал, но е добре позната. BLACKPINK е фантастичен.

BLINKS отговарят на прекрасната снимка на Розе и Хейли.

След публикуването на парти снимки преди Оскарите от различни медийни сайтове, хората отидоха в социалните медии, за да изразят удоволствието си да видят снимките на Розе и Хейли Бийбър заедно. Феновете отбелязаха колко зашеметяващо изглеждат и двете знаменитости в елегантните си тоалети и изразиха удоволствието си да ги видят заедно.

Най-новите новини за Rosé

 Розе

Розе се завърна с блясък като посланик на марката на компанията за елитни бижута и се появи в нова кампания за Tiffany HardWear 2022. K-pop певицата, която въплъти автентичното отношение и ентусиазма на кампанията, показа някои от най-великите колекции на марката. Марио Соренти застреля южнокорейската певица, която е родена в Нова Зеландия. Rosé се появява в настоящата реклама, облечена в новите артикули на марката бижута, които ще бъдат налични през юли.

Популярни Публикации