Bronwin Aurora- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, кариера

Бронвин Аврора е известен канадски инфлуенсър в социалните медии, TikTok звезда, Instagram личност, модел, продуцент на съдържание и предприемач от Торонто, Онтарио. Този зашеметяващ модел е добре известен със страхотните си материали в Instagram и акаунта OnlyFans. Аврора също е добре известна с работата си като модел. Бронуин също е позирал за редица местни компании. Тя също е знаменитост в TikTok и разработчик на съдържание.

Бързи факти

Истинско име Бронвин Аврора.
Професия Влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 20 годишен.
Рождена дата 12 март 2002 г. (вторник).
Родно място Торонто, Онтарио, Канада.
Сегашен адрес Торонто, Онтарио, Канада.
Зодия Риби.
Нетна стойност USD 800K-950K (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност канадски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 50 кг
В лири: 110 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 5″

Възраст и ранен живот на Bronwin Aurora

Бронуин е родена на родителите си в Торонто, Онтарио, Канада във вторник, 12 март 2002 г. Тази прекрасна жена е родена в християнски дом. Бронуин е на 20 години според рождената си дата (към 2022 г.). Всеки 12 март Бронуин нарязва тортата си за рожден ден. Според източници тя е завършила допълнителното си образование в реномирана институция в Торонто. По-късно тя влезе в индустрията за моделиране.

Височина и тегло на Bronwin Aurora

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Bronwin Aurora е висока 5 фута 5 инча и тежи около 50 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи. Бронвин Аврора

Нетната стойност на Bronwin Aurora

Колко е нетната стойност на Bronwin Aurora? Аврора печели пари чрез своя уеб бизнес. Не само това, но тя също така прави пари чрез OnlyFans. Съобщава се, че нетната й стойност е между 0 000 и 0 000 USD (приблизително).

кариера

Бронуин е известен модел и влиятелен човек в социалните медии. Тя започва кариерата си на модел като модел в Instagram. Аврора също публикува много неща в профила си в Instagram. Тя стана известна, когато започна да споделя видеоклипове със синхронизиране на устни в акаунта си в TikTok. Нейните видеоклипове в TikTok са гледани над 1,6 милиарда пъти. Aurora е работила с редица известни компании за облекло. Bronwin може да бъде намерен и на OnlyFans. Тя публикува фантастични неща в акаунтите си в социалните медии.

Бронуин Аврора Гадже и срещи

С кого се среща Бронуин Аврора? Bronwin е зашеметяващ модел в Instagram. Тя също натрупа десетки хиляди фенове в официалните си акаунти в социалните медии. Тя обаче не дава подробности за настоящата си връзка или гадже. Открихме чрез нейната страница в Instagram, че тя обича да прекарва време с приятелите и семейството си. Нашият екип скоро ще актуализира пълните й лични факти от живота.

Популярни Публикации