Софи Търнър и Джо Джонас посрещнаха второто си дете

Британската актриса Софи Търнър току-що роди втората си дъщеря от музиканта Джо Джонас, което я прави майка на две малки момиченца. Представители на Търнър, на 26 години, и Джонас, на 32 години, потвърдиха новината, заявявайки, че и двамата родители са възхитени от раждането на дъщеря им. Актьорът от Игра на тронове и Джо Джонас вече са дъщеря на родителите Уила, която се роди на 22 юли 2020 г. и вече е на годинка. Въпреки че двойката е била виждана с дъщеря си много пъти, те са избрали да скрият самоличността й от съображения за поверителност.

Софи Търнър разкри бременността си през май

Търнър и Джонас бяха засичани много пъти на публично място преди тя да обяви бременността си. В интервю през май актрисата обяви, че със съпруга й очакват второто си дете. В интервю за Elle UK през май актрисата от The Staircase обсъди бременността си и ентусиазма около нея.

 Софи Търнър

За мен животът е свързан с отглеждането на следващото поколение. Най-голямата радост в живота е да виждам как детето ми става по-силно с времето. Ние сме развълнувани, че увеличаваме семейството си. Това е най-големият подарък.

Тя също така описа реакцията на Уила към разширяващия се корем на майка й, отбелязвайки, че малкото дете заема нейна територия. Актрисата продължи:

Ще посоча корема си и ще попитам Какво има вътре? И тя ще каже, Бебе. След това тя ще посочи собствения си корем и ще каже, Бебе, преди да посочи стомаха на баща си и да каже, Бебе. Така че, аз вярвам, че тя просто вярва, че коремът е бебе и че това е името му. Но тя изглежда много по-притежателна от обикновено, така че вярвам, че има някаква идея. Тя иска майка си постоянно.

След обявяването Софи Търнър направи редица ослепителни публични изяви, докато носеше бременното си коремче. На Met Gala през 2022 г. тя облече черен Louis Vuitton с диамантени акценти върху гърдите си и High Jewelry на Louis Vuitton, за да завърши ансамбъла си.

 Софи Търнър

Актрисата също обсъди родителството в подкаста Unwrapped. Тя каза, че последните промени в живота й са й дали нова перспектива като актьор. Представата за семейство значително повиши моята емоционалност. Нивото на емпатия е повишено, а чувствата към семейството са почти поразителни. Това, че станах майка, подобри актьорските ми умения.

Популярни Публикации