Дейвид Рудолф - Wiki, възраст, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Дейвид Рудолф е известен американски адвокат, адвокат, предприемач, медийно лице и онлайн знаменитост. Той получи национално признание за изключителната си работа като адвокат през последните 40 години и беше в светлината на прожекторите за изключителната си работа.

Бързи факти

Пълно истинско име Дейвид С Рудолф.
Известно име Дейвид Рудолф.
Нетна стойност USD 4-5 милиона (приблизително).
рожден ден 2 юли 1949 г.
Възраст (към 2022 г.) 73 години.
Професия Адвокат, предприемач и медийно лице.
Родно място Съединените щати.
Резиденция Шарлот, Северна Каролина, Съединени американски щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Университет Рутгерс.
Юридически факултет на Нюйоркския университет.
Лондонско училище по икономика и политически науки.
Квалификация Завършва Summa Cum Laude.
JD Cum Laude.
Слънчев знак Рак.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 71 кг .

Възраст и ранен живот на Дейвид Рудолф

Дейвид Рудолф беше роден на 2 юли 1949 г , в САЩ. Сега той живее в Шарлот, Северна Каролина, САЩ, със семейството си. Той е на 73 години (към 2022 г.). David S Rudolf е пълното му име. Според много истории той е посещавал престижни начални и средни институции за своето образование. Той разкри на официалния си уебсайт, че е получил бакалавърска степен Summa Cum Laude от университета Rutgers. Освен това, най-високата му степен е JD Cum Laude от Нюйоркския университет. Освен това за своето образование той посещава Лондонското училище по икономика.

Височина и тегло на Дейвид Рудолф

Дейвид Рудолф е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 71 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Дейвид Рудолф

Нетната стойност на Дейвид Рудолф

Колко е нетната стойност на Дейвид Рудолф? Дейвид Рудолф нетна стойност се смята, че е между милион – милиона към октомври 2022 г. Отличната му професия на хвърляч на копие очевидно е основният му източник на пари. Освен това той получава значителна помощ от JSW Sports и Спортния орган на Индия (SAI), което е допринесло за неговия успех.

кариера

Рудолф започва работа в Бронкс, след като завършва образованието си и след това се премества в Бруклин, за да работи в офиса на федералния защитник. Той прекара няколко години в съда, защитавайки бедни обвиняеми. След това му е дадена възможност да стартира клиника по наказателно право в Юридическия факултет на Университета на Северна Каролина. След това Дейвид създава своя собствена юридическа компания през 1982 г. Той непрекъснато прави всичко възможно, за да докаже, че клиентите му са прави.

Освен това има познания по дисциплинарни производства в колежа, наказателна защита на бели якички, граждански права, сложни граждански спорове и наказателна защита. Дейвид води няколко случая. Северна Каролина срещу Питърсън (2011), Северна Каролина срещу Гей (2014), Уилкокссън срещу Бънкомб Каунти (2015), Бриджис срещу Сити ъф Шарлот (2017), Гел срещу Рансъм (2009) и много други са сред забележителните му случаи.

Съпругата и бракът на Дейвид Рудолф

Коя е съпругата на Дейвид Рудолф? Личният живот на Дейвид С. Рудолф е разкрит. От профилите му в социалните мрежи научихме, че е щастливо женен за Соня Пфайфър. Тя, подобно на Дейвид, е адвокат по наказателни дела. Соня също е режисьор на документални филми, бивш журналист и подкастър. Действителните подробности за двата брака са неизвестни.

Те също не разкриха как са се запознали и влюбили. Нека ви кажа, че двойката има прекрасна дъщеря на име Зейн Рудолф, която сега е в юношеството си. Дейвид също е баща на три пораснали момчета, според уебсайта Super Lawyers. Друга информация за синовете му не е открита.

Популярни Публикации