Larray изрично се изказва за шоуто на Netflix „Hype House“.

Не е изненадващо, че TikTok създаде куп инфлуенсъри. Тези инфлуенсъри също имат значителни последователи. В резултат на това платформата ги издигна до степен, в която вече имат свои собствени предавания. Hype House на Netflix е едно такова шоу.

Шоуто проследява едноименните членове на къщата за съдържание на TikTok в ежедневието им. Техният любовен живот, кариера, битки и противоречия са обхванати в осемте епизода.

 Лари

ЛариНяколко инфлуенсъри бяха недоволни от тяхното представяне след излъчването на шоуто. Лари беше един от тях.

„Hype House“ на Netflix, обвинен от Лари

През 2020 г. Larray беше член на Hype House почти година. В резултат на това той беше избран за участие в сериал на Netflix.

 Лари хайп къща

Лари хайп къща

Поредицата разглежда някои от предишните му противоречия, като например посещение на парти, след като е бил тестван за COVID-19. Изобразени са и възходите и паденията на приятелството му с Никита Драгун.
Hype House беше отхвърлена и в момента е набираща популярност в Netflix в Съединените щати. Инфлуенсърът, от друга страна, изглежда недоволен от шоуто и начина, по който е представен в него.

Ноа Бек качи видеоклип в YouTube, озаглавен Larray отваря за риалити шоуто Hype House! на 10 януари 2022 г. Той обсъди сериала и мислите си за него, както се подразбира от заглавието.

Той твърдеше, че е нарисуван като лошия човек в шоуто. Тогава той имаше откровени думи за хората, които бяха заглушени.

По-късно във видеото TikToker твърди, че хората са му завиждали и са създавали фалшиви истории за него. По същия начин той заяви, че никога няма да участва в друго риалити шоу поради драмата. Въпреки че нито Бек, нито TikToker назоваха имената на хората, възможно е последният да е имал предвид Драгун.

Лари и Никита Дракон

Инфлуенсърът и Драгун бяха представени в шоуто, докато навигираха в приятелството си. Въпреки факта, че се наричат ​​един друг като най-добри приятели, изглежда, че са врагове.

Драгун твърди, че TikToker я е хвърлил под автобуса в един случай и двамата не са разговаряли седмици наред. Той беше заразен с COVID-19 и цялата продукция на шоуто трябваше да бъде спряна.

Nikita Dragun

Всички членове на Hype House, както и техни познати, трябваше да бъдат поставени под карантина. Драгун, от друга страна, била на купон по това време и уж знаела, че приятелят й има COVID.

Dragun, според екипа и ръководството на Larray, е бил пиян и е бил принуден да присъства на партито. Дни след партито екипът й я информира за ситуацията.

Тя твърди, че не му се е обадила и че той се е появил на партито по собствено желание. Драгун беше наранен от действията си, което я нарече изкупителната жертва.

След като една седмица Драгун избягваше TikToker, двамата разговаряха помежду си. Обсъдиха го, само за да открият, че той изобщо не е наясно със ситуацията.

По-късно в шоуто инфлуенсърът изрази недоволството си от феновете си, че се закача с Драгун. Това се дължи на нейните противоречия и многобройните анулирания, които получи.

Драгун също беше обвинена в черна риба, но тя не отговори подобаващо. Dragun е измамил TikToker, TikToker призна. Тъй като той не каза кого има предвид, всичко това са спекулации. Няма да знаем със сигурност, освен ако не признае за кого е говорил.

Популярни Публикации