Harminder Kaur- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Харминдер Каур е известна индийска актриса. Харминдер Каур е добре известна с ролята си във филма от 2006 г. „Kambdi Kalaai“. Тя обаче стана известна, след като се омъжи за Великия Хали.

Бързи факти

Пълно име Харминдер Каур
Дата на раждане 12 януари 1971 г
Възраст 50 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число 4
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Женски пол
Професия актриса
Държава Индия
Семейно положение женен
Женен Дата 26 февруари 2014 г
Съпруг Великият Хали
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Делхи
Националност индийски
Етническа принадлежност азиатско-индийски
Религия индуски
образование Университет Алкала, Мадрид
баща Раджиндер Пал Сингх
Майка Чаранджит Каур
деца (едно) Alveeen Rana

Възраст и ранен живот на Harminder Kaur

Харминдер Каур е роден на 12 януари 1971 г , в Делхи, Националната столична територия на Индия (NCT). Тя е 50 години от 2021 г. Раджиндер Пал Сингх и Чаранджит Каур я раждат. Каур използва кастата на майка си, което е странно, като се има предвид, че тя е от Индия. Освен името на родителите си, Каур все още не е предоставила повече информация за родителите си или други членове на семейството.

По отношение на образованието тя получава бакалавърска степен по английски език от университета в Делхи в Индия. По подобен начин тя получава диплома по испански език от същата институция през 1993 г. Тя също така получава магистърска степен по изкуства от университета Алкала в Мадрид през 1998 г.Височина и тегло на Harminder Kaur

Няма информация за нейния ръст, тегло или физически мерки. По същия начин Харминдер има черни очи и черна коса.

  Харминдер Каур

Харминдер Каур

Нетната стойност на Harminder Kaur

Колко е нетната стойност на Harminder Kaur? Няма налична информация за приблизителната й нетна стойност. Въпреки това, когато става дума за нейния съпруг, нетната стойност на The Great Khali. Той е натрупал значително състояние в резултат на отдадеността си на работата си. Смята се, че нетната му стойност е приблизително 16 милиона долара. По същия начин той получава заплата от 0k на година и печели процент от нетната си стойност чрез одобрение на марката, което е около 5k всяка година.

кариера

Харминдер се идентифицира от ролята си във филма „Kambdi Kallai“ от 2006 г. Освен това има малко информация за нейната кариера. Възможно е обаче в момента да участва в определени филми. Освен това тя има предвид своя съпруг, Великият Хали. Той е известен професионален борец, актьор, промоутър и пауърлифтър, който започва кариерата си като ченге. През 2002 г. започва кариерата си по борба. По същия начин той се състезаваше на ринга с Giant Singh, преди да премине към Световното първенство по борба, New Japan Pro Wrestling и други промоции. След като се присъедини към World Wrestling Entertainment през 2006 г., той стана известен, побеждавайки Rey Mysterio и The Undertaker съответно през 2006 и 2007 г.

Освен това на 17 юли 2007 г. той беше коронован за шампион на WWE. Освен това договорът му с WWE е прекратен през 2014 г. След една година той основава собствено училище по борба в Пенджаб, Индия. Той също така се появява във филми като „The Longest Yard“, „MacGruber“, „Kushi“ и много други. На 23 юли 2017 г. той се завърна в WWE като злодей на Battleground, за да помогне на шампиона на WWE Джиндер Махал в мач на пенджабски затвор за шампионата на WWE.

Тя беше постигнала това, като попречи на Ранди Ортън да излезе от сградата и позволи на Махал да избяга и да запази първенството. По подобен начин той се завърна на 27 април 2018 г. по време на мача The Greatest Royal Rumble, влизайки под номер 45 и издържайки по-малко от минута, преди да бъде елиминиран от Braun Strowman и Bobby Lashley. Тя обаче не е спечелила никакви отличия и не е била номинирана за такива.

Harminder Kaur съпруг и брак

Кой е съпругът на Харминдер Каур? Harminder Kaur е омъжена дама, според състоянието на връзката й. На 27 февруари 2002 г. тя се жени за суперзвездата на WWE The Great Khali. Двамата си размениха клетви пред семейството и близки приятели. По същия начин, на 26 февруари 2014 г., ден преди 12-ата годишнина на двойката, те бяха надарени с дъщеря си Alveeen Rana. Те са доволни и доволни. Те прекарват ценно време заедно и няма индикации, че двойката ще се раздели скоро. Освен това те сега живеят в Съединените щати, въпреки че се връщат редовно в Индия. Двойката не е била в романтична връзка, преди да се оженят, което е интригуваща истина за връзката им. Сватбата им беше планирана по традиционен индийски начин от отделните им семейства и роднини. В нейния професионален или личен живот не е имало слухове или противоречия.

Популярни Публикации