Кой е Стив Хъфман? Wiki, възраст, височина, приятелка, нетно състояние, етническа принадлежност

американски уеб разработчик Стив Хъфман е добре известен като съосновател на сайта за социални мрежи Reddit. Главен изпълнителен директор на компанията е Хъфман. Освен това той беше един от основателите на уебсайта на търсачката Hipmunk. Той започна кариерата си, когато беше много млад.

Бързи факти

Празнувано име: Стив Хъфман
Истинско име/пълно име: Стив Хъфман
Пол: Мъжки
Възраст: 38 години
Рождена дата: 12 ноември 1983 г
Родно място: Лансинг, Мичиган, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,71 м
Тегло: 68 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): N/A
деца: N/A
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Американски уеб разработчик и предприемач
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Стив Хъфман

Стив Хъфман е роден на 12 ноември 1983 г., получава образованието си в училището Wakefield в The Plains, Вирджиния. След това завършва специалност компютърни науки в Университета на Вирджиния. Той е специалист по оцеляване. Кейти Бабиарц и Стив Хъфман са женени от много години. Той каза, че спорните общности не трябва да бъдат допускани в Reddit през 2015 г.

През 2016 г., когато той призна, че е манипулирал коментарите на поддръжниците на Доналд Тръмп, той отново беше в новините. Беше открито, че е бил нелюбезен към модераторите на Доналд Тръмп. Тогава той призна, че не би повторил същата грешка, защото цялата компания не го одобрява. В Reddit Тръмп има повече от 300 000 последователи.Възраст, височина и тегло на Стив Хъфман

Стив Хъфман е роден на 12 ноември 1983 г. Той е на 38 години към 2022 г. Тежи 68 килограма и е висок 1,71 метра.

  Стив Хъфман

Стив Хъфман

кариера

Заедно с Алексис Оханян, Стив Хъфман основава Reddit, докато все още е студент в двустаен апартамент в Бостън. Те си сътрудничиха по дипломния си проект, защото и двамата са завършили Университета на Вирджиния. Уебсайт за обмен на съдържание, наречен Reddit, бързо стана известен. Повече от 542 милиона души са го посетили в момента за един месец. Condé Nast Publications закупи уебсайта през 2006 г. и по-късно промени името си на Advance Publications, за да отрази това. През януари 2016 г. Reddit се издигна до позицията на 11-ия най-популярен уебсайт в САЩ. Зад него стояха компании като CNN, ESPN, Bing, Pinterest и Tumbler.

Имаше само четирима работници, работещи за Reddit по време на продажбата. Броят на служителите е над 230 към юли 2017 г. През 2010 г. Стив Хъфман напуска Reddit. След това той и Адам Голдщайн продължиха да разработват уебсайта за пътуване Hipmunk. Бизнесът Y Combinator осигури финансирането. Хъфман се завърна в Reddit през 2015 г. и беше назначен за главен изпълнителен директор. Бизнесът беше в състояние на сътресение, когато той се върна. Той наследи Елън Пао като главен изпълнителен директор на Reddit. След основаването на бизнеса той остава негов главен изпълнителен директор. Освен това Хъфман е преподавал курса за електронно обучение CS253: Уеб разработка. Той е предоставен от Udacity, компания, която предлага онлайн обучение.

Нетната стойност на Стив Хъфман

Прогнозираното нетно състояние на Стив Хъфман към юли 2022 г. е над 5 милиона долара. След като помогна за стартирането на Reddit и се издигна до позицията му на главен изпълнителен директор, сега той дължи това състояние. Започва работа още като млад и е известен с креативни идеи. Той остана главен изпълнителен директор на компанията, след като Condé Nast купи бизнеса. Hipmunk също беше ефективно направен от него. След като беше преназначен като главен изпълнителен директор на Reddit, той въведе нови разпоредби.

Един от най-известните уеб разработчици в света е Стив Хъфман. От ранна възраст той е привлечен от решаването на проблеми и предпочита да пише калкулатори. Той има репутация на човек с креативни идеи. Той е съавтор на програма за решаване на судоку пъзели със съпругата си.

Популярни Публикации