Мариана Алварес - Всичко за майката на Хулиан Алварес

Мариана Алварес е обожаващата майка на Хулиан Алварес, роден в Аржентина професионален футболист, който играе като нападател за Манчестър Сити и националния отбор на Аржентина.

Бързи факти

Пълно име Мариана Алварес
Първо име Мариана
Фамилия Алварес
Професия Майка на знаменитост
Националност аржентински
Държава на раждане Аржентина
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Густаво Алварес
Без деца 3

Брак

Мариана се омъжи за съпруга си Густаво Алварес преди много години. Нейният съпруг работеше като шофьор на камион за зърнена мелница. Те имат три деца, Агустин, Рафаел и Хулиан, от брака си в малката общност Калчин, Аржентина. Юлиан е най-малкият от трите им деца, а Агустин е най-големият. Те напълно подкрепят амбициите на децата си като родители.

Агустин се пробва в отбора от най-високия дивизион Колон, но кариерата му прекъсна поради контузия на коляното, така че той завърши обучението си и завърши със степен по счетоводство. Рафаел, най-големият им син, току-що се ожени за дългогодишната си любов, Агус Ула, на зашеметяваща сватбена церемония на 1 юли 2022 г.Ранната кариера и прозвището на Джулиан бяха обсъдени от нея и нейния съпруг.

Мариана, нейният съпруг Густаво и техните деца Агустин и Рафаел разказаха за детството на Хулиан и как той е получил псевдонима си. И трите им деца, Агустин, Рафаел и Джулиан, играеха футбол като деца. Мариана твърди, че и тримата били напълно влюбени във футбола и играели във всяка стая на къщата, гаража и игрището и че трябвало да им крещи през нощта, защото все още щели да играят навън и отказвала да отиде. Хулиан последва Агустин и Рафаел в Атлетико Калчин и игра с тях.

  Мариана Алварес

Той вкарваше много голове във всеки мач, докато беше във футболното училище, което го отличаваше от другите по-големи младежи. Рафаел каза, че да види как Юлиан отбелязва няколко гола не е нещо ново за него и Агустин, на което са били свидетели в Атлетико Калчин всеки уикенд. Хулиан е известен като La Arana, което в превод означава паяк. Даден му е псевдонимът като дете, защото изглежда, че има няколко крака. Густаво описа отнемането на топката от Хулиан като трудно. Въпреки малкия си ръст, той се движеше невероятно бързо и отнемането на топката от него изглеждаше невъзможно.

Той беше забелязан и от други отбори и когато идваха в Калчин, постоянно питаха дали Паяка играе или не. Оттогава той е наричан La Arana. Юлиан имаше проби с Реал Мадрид, когато беше на 11 години и отборът му спечели, но въпреки факта, че той беше само на 11 по това време и клубът подписа само с момчета на възраст от 13 до 17 години, директорът на младата академия им каза Джулиан можеше да остане.

Когато навърши 15, той каза на баща си, че ако клубът иска да го подпише, той ще го приеме и той се присъедини към Ривър Плейт от Атлетико Калчин през 2016 г., преди да премине към старшия отбор през 2018 г. В шестия си мач с Ривър Плейт, той спечели Копа Либертадорес с шест гола при победа с 8-1 срещу Алианца Лима.

  Хулиан Алварес

Синът й Юлиян подари на първия си карет красиво ново возило.

Рафаел Варас, първият треньор на Хулиан, видя, че Джулиан е роден да играе футбол и ще стане световна звезда в минутата, в която го гледаше да побеждава четирима или петима противници и да вкарва добър гол, когато беше само на осем или девет години. Варас отрича да му е треньор, като твърди, че не може да ръководи играч като него и може само да го съветва. Варас, който също беше шофьор на доставка по това време, избухна в сълзи, когато Джулиан му подари чисто ново превозно средство, след като откри, че микробусът, който кара, е твърде голям. Бащата на Алварес се появи пред дома му през есента на 2020 г., за да му предложи ключовете от новата му кола.

Популярни Публикации