Кариерата на Харука прекъсна, когато тя неочаквано беше извадена от дебюта на LE SSERAFIM

LE SSERAFIM's f Първият документален филм, Светът е моята стрида, разкри нова стажантка на име Харука, която беше показана да учи хореография и готова за дебюта си с момичешката група. Документалният филм предостави свежи подробности за женската група FEARLESS, включително трудностите и изпитанията, които те претърпяха, преди да направят своя дебют със Source Music и HYBE. Една от изненадите бяха огромни количества непоказван досега филм на стажант на име Харука. В първия епизод тя се подготвя за месечни оценки, оценява коментари и репетира със Сакура, Чевон и Юнджин. Дебютната й мечта обаче беше прекъсната, когато беше извадена от премиерния състав без видима причина.

Запознайте се с Харука, стажант, който беше в списъка на чакащите за LE SSERAFIM.

Дебютният документален филм на LE SSERAFIM, Светът е моята стрида, запозна света с някои от старите и новите сурови реалности, с които се сблъсква K-pop идол групата преди дебюта си, като процеса на подбор, замаяност, оценки, конструктивна обратна връзка, обучение, и най-важното, персоналът на компанията, отговорен за създаването на успешна идол група. В документалния филм ръководителят на екипа за управление Kim Hyeong-eun отбеляза, че нищо не е официално, докато дебютният отбор наистина не дебютира. Да бъдеш в дебютния състав не гарантира дебют, както каза ръководителят на отбора, и това беше вярно за Харука, японски стажант, избран в окончателния състав на LE SSERAFIM.

  ХарукаКогато новината за отстраняването й от дебютния състав беше публикувана, Сакура характеризира японската стажантка като доста млада. Наивният външен вид на стажантката създаваше реалистично впечатление, че тя е най-младият член на екипа. Стажантката също беше видяна във филма да получава критики от директора на изпълнението (PD) Park So-yeon за нейната поза, емоции и танци, като PD каза, че тя е много жизнена. Беше предложен и значително по-критичен принос на други членове.

Не се знае много за Харука, освен основните факти. Нетизените смятат, че компаниите са планирали нещо, тъй като Source Music и HYBE я включиха в забележката, докато премахваха изцяло Гарам (който беше изгонен от групата, когато в рамките на няколко седмици се появиха твърдения за тормоз). Според един потребител на Twitter, @bellaAria 06, младият японски стажант все още няма профили в социалните медии.

Политиката на компанията забранява на стажантите да имат интернет акаунти, тъй като те могат да разкрият секретна информация. Ако обучаемият има такъв, му се казва да го деактивира или да го прибере, докато не се използва.

Феновете вярват, че Харука ще се появи в I-LAND 2.

Прослушванията за оцеляване са отлична техника за амбициозни K-pop групи и стажанти да придобият експозиция. Той предоставя на обучаемите възможности да демонстрират своите способности и личност пред останалата част от света. По същия начин нетизените смятат, че HYBE възнамерява да положи основите за Харука, като я постави в документалния филм на LE SSERAFIM The World Is My Oyster.

  СЕРАФИМ

HYBE стартира женската версия на I-LAND, съвместно шоу за оцеляване с Mnet, през септември миналата година. Първият сезон роди вече известния ENHYPEN, който стана най-бързият милионен продаден преди годишнината от дебюта си. Като премиерни членове четирима ярки стажанти от програмата взеха участие в &AUDITION – The Howling. Те ще направят своя дебют като &TEAM през декември тази година, заедно с петима други стажанти.

Мнозина предполагат, че целта на документалния филм на LE SSERAFIM е била да запознае зрителите с Харука, чиято млада възраст и способности я правят страхотен участник в I-LAND 2. Някои други смятат, че ръководителят на екипа Ким Хьонг също отбелязва Юн. Според няколко туита относно Haruka, тя може да не е в състояние да пасне на силния, могъщ образ на LE SSERAFIM и HYBE може да има място за нея в следващата женска група I-LAND 2. Няма много налична информация за младия японски стажант, но едно нещо е сигурно: K-pop гигант като HYBE не прави грешки, когато представя ученик пред публика. Ще бъде очарователно да видим къде ще свърши Харука.

Популярни Публикации