Анджела Уайт- Възраст, гадже, височина, нетно състояние, кариера, националност

Анджела Уайт е актриса и режисьор от Австралия, която се занимава с порнографски филми. Уайт беше избрана в Залата на славата на AVN и Залата на славата на XRCO и стана първият трикратен победител в AVN за изпълнителка на годината през 2020 г. Научете повече за нетната стойност на Анджела Уайт, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, Гадже, Височина, Кариера

Бързи факти

Пълно име Анджела Уайт
Псевдоним Анджела
Известен като Възрастна актриса
Рождена дата 4 март 1985 г
Възраст 36 години
Хороскоп Водолей
Родно място Сидни, Австралия
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 3 инча
Тегло 61 кг
Измервания на тялото 42-31-35 инча
Националност австралийски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата кафяво
образование N/A
гадже Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 8 милиона долара

Епоха и ранен живот на Анджела Уайт

Анджела Уайт е роден в Сидни, Австралия, на 4 март 1985 г . Тя ще бъде 36 години през 2021 г. Тя е християнка със зодия Риби. Анджела Уайт посещава известна австралийска образователна институция. Тя записва степен по джендър изследвания в най-голямата академична институция в Австралия, Университета в Мелбърн. Тя беше надарена ученичка от дете.

Височина и тегло на Анджела Уайт

Анджела Уайт е висока 5 фута 3 инча (161 см). и тежи 61 кг (135 фунта). Измерванията на тялото на Vedhika са 42-31-35 инча, с измерване на талията от 31 инча и измерване на бедрата от 35 инча. Косата й е тъмна, а очите й са кафяви.Нетната стойност на Анджела Уайт 2022 г

Колко е нетната стойност на Анджела Уайт? Анджела Уайт е модел и актьор. Следователно основните й източници на пари са актьорството и спонсорството. Тя прави средно между 90 000 и 150 000 долара всеки месец. Нетното състояние на Анджела Уайт се оценява на 8 милиона долара към 2022 г.

кариера

  • Анджи прави своя актьорски дебют през 2003 г., когато е на 18 години.
  • Анджела Уайт започва кариерата си като една от най-добре платените актриси във филми за възрастни в света.
  • Тя беше приета в Залата на славата на AVN, след като три пъти подред спечели наградата за изпълнителка на годината за роля.
  • XBIZ нарече Анджела най-известната изпълнителка за възрастни в Австралия (списание за индустрията за възрастни)
  • През 2013 г. Анджела и колегата ѝ от кандидатката на Австралийската секс партия Захра Стардъст станаха първият политически кандидат, който си сътрудничи на порнографска сцена.

Приятелка на Анджела Уайт и срещи

С кого се среща Анджела Уайт? В момента тя няма романтична връзка с никого. Тя е самотна жена, която е много фокусирана върху кариерата си. Освен това тя не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Тя крие личния си живот от папараците. Тя не е обект на никакви слухове или спорове. Анджела Уайт се пази на разстояние от слуховете, които могат да застрашат кариерата й. Тя обаче е с чисто досие и никога не е влизала в полемики.

Популярни Публикации