Genelle Williams- Биография, възраст, съпруг, височина, нетна стойност, етническа принадлежност

Генерал Уилямс е канадска актриса, която е в развлекателната индустрия от 2003 г. Тя е създала име за себе си в канадската и холивудската индустрия. По същия начин, през 2003 г., тя направи своя актьорски дебют в телевизионен филм, наречен „Eloise at the Plaza.“ Освен това, тя направи своя филмов дебют през 2004 г. с „My Baby's Daddy.“ Тази актриса е добре известна с ролята си на Ким Карлайл в тийнейджърското комедийно-драматично радио шоу Free Roscoe. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Genelle Williams

Бързи факти

Истинско име Генерал Уилямс
Псевдоним общо взето
Известен като актриса
Възраст 37-годишен
рожден ден 18 февруари 1984 г
Родно място Торонто, Канада
Зодия Водолей
Етническа принадлежност черен
Националност канадски
Религия християнството
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 60 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена 34 Б
Цвят на очите Зелено
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка 7
Гадже/Среща N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 2 милиона долара
Марки N/A
Хоби Актьорство

Коя е Дженел Уилямс?

Генел Уилямс е родена в Торонто, Канада, на 18 февруари 1984 г. В интернет няма информация за нейното семейство. Тя също е на 37 години и е зодия Водолей.

Образование на Дженел Уилямс

През училищните си години Дженел Уилямс участва в различни програми по изкуства. Треньорът Дийн Армстронг също й осигури обучение. По същия начин тя завършва обучението си в колежания институт Албърт Кембъл в Торонто, Канада.Колко висока е Дженел Уилямс?

Женел Уилямс е канадка по националност и черна по етническа принадлежност. Освен това, тя е висока 5 фута 5 инча (165 см/ 1,65 м) и тежи около 60 кг (132 фунта). Тя има пищна фигура и пробити уши. Тя също има чифт зелени очи и тъмнокафява коса.

  Височината на Дженел Уилямс

Дженел Уилямс (Източник: Instagram)

Социални медии (FB, Instagram, Twitter)

Genelle Williams няма публично присъствие в социалните медии. Има обаче непотвърдени акаунти в Twitter и Instagram на нейно име.

Кой е съпругът на Дженел Уилямс?

Дженел Уилямс предпочита да пази личния си живот за себе си. Според източниците за нея се знае само, че е необвързана и неомъжена.

Как Дженел Уилямс преследва кариерата си?

Генел Уилямс направи своя филмов дебют в „My Baby’s Daddy“, където играе некредитирана рецепционистка. След това тя се появява в драматичния филм от 2005 г. „The Lazarus Child“, играейки ролята на младата Лизи. На следващата година тя играе Тифани в романтичната комедия „It’s a Boy Girl Thing“. Главните герои в този филм се играят от Кевин Зегерс и Самайър Армстронг. След това Дженел се появява във филма за супергерой от 2008 г. „The Incredible Hulk“, където играе ужасеното момиче. Тя също играе Ашли Елис в късометражния филм „Спасяването на Бог през същата година. Следващата й роля е във филма „Сираче“ от 2009 г., в който играе сестра Джудит.

Тази актриса се появява и в телевизионни филми като „Doomstown“ и „Banshee“ през 2006 г., „The Note“ през 2007 г. и „The Tower“ през 2008 г. Тя също се появява в „Lovebites“ и „Degrassi: The Next Generation“ през 2007 г. съответно като Мариса и Карла. По същия начин тя играе DJ в тийнейджърския ситком „The Latest Buzz“ от 2007 до 2010 г. Тя се появява в 51 епизода на това шоу. По същия начин тя изигра Мишел в „The Line“ през 2008 г., „Taking a Chance on Love“ в телевизионен филм и „Flashpoint“ през 2009 г. Тя също играе Лийна в 11 епизода от научнофантастичния сериал „Warehouse 13“ от 2009 г. до 2013 г.

Генел Уилямс Нетна стойност 2022 г

Към октомври 2022 г. нетното състояние на Дженел Уилямс се оценява на 2 милиона долара. Тя е професионална актриса, която се е снимала в много филми.

Факти

  1. Тя няма акаунт в социалните медии.
  2. Тя пази личния си живот в тайна.
  3. Като цяло обича торти.

Популярни Публикации