Рене Рендън- Биография, Wiki, възраст, приятелка, височина, кариера, нетна стойност

Рене Рендон е баща на Антъни Майкъл Рендън, трети бейзмен в американския бейзбол. Рене Рендън е неограничен свободен агент. Научете повече за Рене Рендън Биография, Wiki, Възраст, Приятелка, Връзка, Тегло, Височина, Кариера, Нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име Рене Рендон
Дата на раждане 13 юни 1951 г
Възраст 70 години
Хороскоп зодия Близнаци
Късметлийско число 8
Щастлив камък Ахат
Щастлив цвят Жълто
Известен като агент
Най-доброто съвпадение за брак Лъв, Водолей, Везни
Дата на смъртта 4 ноември 2019 г
Пол Мъжки
Държава елен
Височина 5 фута 7 инча (1,70 м)
Тегло 63 кг
Нетна стойност 40 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Сив
Родно място Кингсвил, Тексас
Националност американски
деца Антъни Майкъл Рендън
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Рене Рендън, възраст, семейство, образование

Кой е Рене Рендон? Рендън е роден в Кингсвил, Тексас, на 13 юни 1951 г . В момента Рене Рендон е на 70 години. За съжаление има малко подробности относно семейния му произход. Сега той е жител на Съединените американски щати.

Той беше избран за новобранец на годината в бейзбола на Америка, първокурсник в цяла Америка, играч на годината в VII район на NCBWA и няколко други отличия като първокурсник през 2009 г. Рендън започва образованието си в гимназия Джордж Буш, преди да се премести в гимназия Ламар .Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Рене Рендон? Рене Рендън е висок 5 фута 7 инча и тежи 63 килограма. Беше сивокос и кафяви очи.

  Рене Рендон

Рене Рендон позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Рене Рендън 2022 г

Каква е нетната стойност на Рене Рендън? Към октомври 2022 г. Рене Рендън има обща нетна стойност от 40 милиона долара и доход от 18,8 милиона долара. Нетното му богатство не е публично оповестено.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Г-н Рендън се пенсионира от Via Transit Company след 22 години работа. Въпреки това, в драфта на Мейджър Лийг Бейзбол през 2011 г., неговият син Антъни Рендън беше избран шести от Вашингтон Нешънълс. Той започна сезон 2013 с Harrisburg Senators от Double-A. Когато Zimmerman беше активиран от списъка с увреждания на 3 май, той беше избран обратно в Harrisburg Senators. Рендън се завърна на нормалното си място като трети бейзмен на Nationals през 2014 г. Рендън беше част от звездна защитна акция срещу Сан Франциско Джайънтс на 15 август 2015 г. На 6 септември 2016 г. той удари първия си професионален голям шлем от Уилямс Перес, давайки триумф на националите с 2-1 над съперника от дивизията Атланта Брейвс. Той беше награден с наградата Играч на годината за завръщане в Националната лига за подобрените си резултати през сезона.

Той постигна 319/0,412/0,598 с 34 хоумръна през 2019 г., поведе Нидерландия с 44 удвоения за втора поредна година и оглави най-големите в RBI (126). Rendon достигна до 1.003 OPS в плейофите, помагайки на Nationals да направят първите си Световни серии. Той постигна печеливши хоумрънове в игри 6 и 7 от Световните серии. Неговите осем RBI в Световните серии през 2019 г. бяха най-много от национален участник и го изравниха по най-много с Алекс Брегман.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Рене Рендон? Рене Рендон е съпруг и баща на две деца. Бриджит Рендън е името на жена му. Вторият брат на Рене и Бриджит Рендън, Антъни Рендън, е роден на 6 юни 1990 г. в Ричмънд, Тексас. Той израства в югозападната част на Хюстън, където превъзхожда академично и атлетично. Рендън участва в баскетбол, лека атлетика и бейзбол в средното училище Hodges Bend.

Факти

  • Рене Рендън е баща на Антъни Майкъл Рендън, играч от трети бейзбол в Америка.
  • Той е неограничено свободен агент.
  • Вторият брат на Рене и Бриджит Рендън, Антъни Рендън, е роден на 6 юни 1990 г. в Ричмънд, Тексас.

Популярни Публикации