Кейти Белот - възраст, Wiki, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Кейти Белот е YouTuber от Съединените щати, която качва видеоклипове за грим, красота и облекло на уебсайта си. По същия начин нейният канал в YouTube в момента има над 468 хиляди абонати.

Бързи факти

Пълно име: Кейти Белот
Дата на раждане: 27 октомври 1995 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: Гримьор
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Цвят на очите син
Цвят на косата кафяво
Височина : 5 фута 5 инча
Тегло: 55 кг
Нетна стойност 2 милиона долара
Родно място Анаполис, Мериленд
Националност американски
Братя и сестри сестра Ашли

Биография на Кейти Белот

Кейти Белот е роден на 27 октомври 1995 г. в Анаполис, Мериленд, Съединени американски щати. Тя, от друга страна, е израснала с по-малката си сестра Ашли. Тя дори наричаше своя брат или сестра като Smash или Shelly Baloney. За съжаление изчерпателните данни за родителите й все още се проверяват. По същия начин тя е от американски етнос. В резултат на това нейната раса също е неизвестна.

Височина, тегло и измерване на тялото

Кейти Белот е висока 5 фута 5 инча, 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Тя има прекрасни топли сини очи и руси кичури. Какви са телесните мерки на Кейти Белот? Тя често зарадва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглежда щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 36-28-40 сантиметра. Тя има размер на чашката на сутиена 36 C.  Кейти Белот

Кейти Белот позира за снимка Източник: Instagram

Кейти Белот Нетна стойност

Професионалната кариера на Кейти можеше да й спечели голяма сума пари. Въпреки това, тя е натрупала значителна нетна стойност и богатство в резултат на успеха си в областта на социалните медии. Нетната й стойност се оценява на 2 милиона долара.

кариера

Кейти започва работата си като YouTuber на 14-годишна възраст в кариерата си. През 2010 г. тя стартира собствен канал в YouTube. Оттогава тя качи няколко видеоклипа за грим, грим и облекло на страницата си в YouTube.
Кейти вече има над 468 хиляди потребители на уебсайта си. Тя е създала блог за проекта Katy. Освен това, тя също е звезда в Instagram с над 160 хиляди фенове.

Един от нейните видеоклипове в YouTube е видян от над 3 милиона потребители. Всички нейни най-известни видеоклипове включват A Love Story, Things Guys Wish Girls Knew, How To Make A Boy To Like You, College Dorm Tour и Morning Routine. Нейният сайт, The Katy Project, също беше стартиран. В професионалната си работа Кейти не успява да получи няколко отличия. Повечето хора са й благодарили за работата й през цялата й професия.

Кати Белот Гадже, Запознанства

Кейти Белот 22-годишен YouTuber от Съединените щати и е неомъжена жена. Тя всъщност не е във връзка. Освен това Кейти никога не е била снимана публично или в пресата с други.

Тя си спомняше едно предишно приятелство. Няма нито едно налично доказателство относно нейния годеж. Освен това тя никога не е участвала в каквито и да било спорове. Според източника Кейти в момента е необвързана и доволна. Според нейната статия в Instagram тя може да има връзка.

Любопитни факти

  • Кейти Белот е YouTuber от Съединените щати, която качва видеоклипове за грим, красота и облекло на уебсайта си.
  • По същия начин нейният канал в YouTube в момента има над 468 хиляди абонати.
  • Тя вече има над 468 хиляди потребители на уебсайта си.
  • Кейти създаде блог за проекта Кейти.
  • Освен това, тя също е звезда в Instagram с над 160 хиляди фенове.

Популярни Публикации