Рейвън Гудуин- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, кариера

Рейвън Гудуин е телевизионна актриса от Съединените щати. Рейвън Гудуин е добре известна с ролята си на Танги Кънингам в сериала на Nickelodeon „Просто Джордан“. По същия начин тя се появи като Айви Уенц в Good Luck Charlie на Дисни.

Бързи факти

Пълно име: Рейвън Гудуин
Дата на раждане: 24 юни 1992 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: актьор
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Битката на Wiley
Родно място Вашингтон
Националност американски
Братя и сестри Една сестра
деца Една дъщеря

Биография на Рейвън Гудуин

Рейвън Гудуин е роден на 24 юни 1992 г. и сега е на 28 години. Освен това Raven Shamira Goodwin е нейното рождено име и тя е родена под знака на Рак. Рейвън също е роден във Вашингтон, Съединени американски щати, и е американски гражданин. Няма налична информация за нейния етнос или религия. В нейното родословно дърво няма информация за нейните родители. Тя обаче има по-голяма сестра на име Къртис Д. Мърфи.

Рейвън, от друга страна, започва да играе на четиригодишна възраст. По същия начин тя се появява в редица училищни пиеси. Рейвън също посещава началното училище Линдън Хил в окръг Принс Джордж, Мериленд, където завършва образованието си. Все още обаче в медиите няма информация за нейното висше образование.Височина, тегло на Рейвън Гудуин

Рейвън Гудуин е висок 5 фута 3 инча (63 инча) и тежи приблизително 93 кг (205 паунда). По същия начин външният й вид разкрива, че има тъмна кожа, тъмнокафяви очи и дълга брюнетка коса.

  Рейвън Гудуин

Рейвън Гудуин (Източник: Twitter)

кариера

гарван прави своя актьорски дебют, когато е на девет години. В американската комедийна драма „Прекрасна и невероятна“ тя изигра Ани Маркс. Освен това нейният дебютен филм беше добре приет от критиците. След това Рейвън се появява в американската комедийна драма от 2003 г. „The Station Agent“. Том Маккарти режисира филма, в който тя играе ролята на Клео. По същия начин, след като работи във филми, тя премина към телевизионни сериали и направи гостувания в различни предавания. По същия начин Рейвън се появи в американския телевизионен сериал на Линууд Бумър Малкълм в средата.

Тя се появи и в друго телевизионно шоу, „Strong Medicine“. Това е медицинска драма, която се развива в Съединените щати и се фокусира върху феминистка политика, здравни проблеми и класов конфликт. По същия начин тя изигра Танзи в друг телевизионен сериал „Everybody Hates Chris'. По същия начин тя изигра младата Джазмин Билтмор в комедийния филм „Phat Girlz“. Рейвън също получи главната роля в сериала на Nickelodeon „Just Jordan', след като работи на няколко серии. Ранги Кънингам беше нейният главен герой в този сериал.

Рейвън продължи да играе главната роля в още две телевизионни предавания, „Huge“ и „Being Mary Jane.“ По същия начин тя се появи като Айви Уенц в американския ситком „Good Luck Charlie.“ След това тя се появи в друг американски ситком, „Запознайте се с Брауновите“, където тя играе Роуз Уоткинс. Тя също играе Шийла в три епизода на американската музикална комедия-драма „Glee.“ Тя също се е появявала в телевизионни предавания като „Being Mary Jane“, „SMILF“, „Christmas Belles“ и „The Clark Sisters: The First“ Дами от Евангелието.

Нетната стойност на Рейвън Гудуин

Рейвън Гудуин започва актьорската си кариера в ранна възраст. Тя е талантлив и многостранен актьор. По същия начин тя беше номинирана за награда Independent Spirit за най-добро дебютно изпълнение за изключителното си представяне в Lovely and Amazing. Рейвън също беше номинирана за изпълнението си в „The Station Agent“. Тя получи номинации за „Наградите на Обществото на филмовите критици на Финикс“ и „Наградите на Гилдията на екранните актьори“. По същия начин нейният основен източник на доходи е актьорската й кариера. Въпреки това, никаква информация за нейното нетно състояние или печалби не е споделена в медиите към октомври 2022 г.

Рейвън Гудуин Съпруг, брак

Гарван статусът на връзката е прав и тя е във връзка с Wiley Battle. Тя обяви годежа си в профила си в Instagram през 2019 г. По същия начин на 8 април 2020 г. двамата родиха красиво момиченце.

Популярни Публикации