Наргиз Закирова- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Като подгласник в руската версия на The Voice през 2013 г., узбекска певица Наргиз Закирова стана известен. Три поредни години тя взе наградата 'Златен грамофон'. Сам е публикуван от Наргиз Закирова през 2014 г.

Бързи факти

Пълно име: Наргиз Закирова
Дата на раждане: 6 октомври 1970 г
Възраст: 51 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Рок певец
Държава: Узбекистан
Семейно положение: единичен
Развод Филип Балзано
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Ташкент, Узбекистан
Националност Узбекистан
Етническа принадлежност узбекско-руско-американски
образование Републиканско цирково училище
баща Полат Мордекаев
Майка Luiza Zakirova
деца Три деца, Сабина (дъщеря), Ауел (син) и Лейла (дъщеря)

Биография на Наргиз Закирова

Наргиз Закирова е родена в Ташкент, Узбекистан, на 6 октомври 1970 г. Тя, по-известна със сценичното си име Бела Лугози, е руски модел и актриса. Фамилията на биологичния й баща е Мордекаев, а презимето му е Полат (барабанист в ансамбъла с ръководител Ботир Закиров). Наргиз, бухарски евреин, не можа да се състезава в първия кръг на кастинга за The Voice на NBC през 2012 г. поради животозастрашаваща болест. През април същата година тя трагично губи баща си.

Луиза Закирова е нейната майка (поп певица). Майката на Наргиз, Ботир Зокиров, е известна поп певица през 60-те и 70-те години, особено в дует с по-малкия й брат. Освен това през 1968 г. тя е обявена за заслужил артист на Съветския съюз. Нейният чичо беше част от Yalla, легендарна група, която повлия на поколение музиканти. Името му беше Ботир и беше известен узбекски съветски художник и поет. Освен всичко друго, той беше пионер в изкуствата в републиката. Освен това той е награден с узбекския народен артист.Карим Закиров, прадядото на Наргиз, е роден през 1912 г. и починал през 1977 г. Той е професионален оперен изпълнител (баритон). Солистът на Узбекския държавен оперен и балетен театър Алишер Навои също го удостои със званието Народен артист на Узбекистан. Освен това Шойста Сандовал е нейна баба по бащина линия. Народна певица и солистка на Ташкентския музикален театър за драма и комедия на името на Мукими. През 1952 г. е призната за артист на Узбекската ССР.

Изглежда, че почти всички членове на семейството на Наргиз са били активни в изкуството и музиката, което я оформя като дете. По подобен начин Наргиз е Везни със смесено наследство (узбекско, руско и американско). Наргиз посещава многобройните отдели на цирковото училище. Тя имаше успешна група в гимназията и все още има днес.

  Наргиз Закирова възраст

Наргиз Закирова

Височина и тегло

Височината и теглото й предстои да бъдат уточнени. Нейната тъмнокафява коса и черно око създават удивителна комбинация.

кариера

На 4 Наргиз започва да пее. През втората си година в гимназията тя пее в „Булката от Вуадил“ на Али Хамроев. Юрмала-86 участва във всесъюзния телевизионен конкурс за млади изпълнители. Тя беше любимият гост на събитието. Семейството й също е музикално.

Те бягат от Узбекистан през 1995 г. Наргиз работи в магазини, видео салони, магазини за татуировки и ресторанти в Ню Йорк. Золотая клетка от 2001 г. Sweet Rains Records цифрово. Изпълнява соло и групово. Наргиз премина през прослушванията на X-Factor през 2013 г. След като организаторите не отговориха, тя се присъедини към The Voice. Наргиз впечатли всеки съдия, но избра екипажа на Агутин. Тя завърши втора след Сергей Волчков на 20 декември 2013 г. Продуцент/композитор на Nargiz Максим Фадеев. Я-не-твоя беше пусната на 3 юли. Видеото включва бившия й съпруг Филип Балзано. Наргиз Закирова спечели Голямата награда на Санкт Петербург през юли. Русия участва. През ноември Наргиз се появи в Битката на екстрасенсите. Нейният дебют през 2001 г., The Golden Cage. Подгласник на The Voice на Русия. Най-добрите албуми включват Alone, Zolotya kletka и The Golden Cage. Синглите включват Come Closer, Land и City Of Dreams.

Дебютният й самостоятелен албум „Шум сърдца“ е издаден през 2016 г. и съдържа 15 песни. 2018 Нелюбов на Наргиз. Графикът й е пълен с концерти. Тя ще се представи скоро. На 27 октомври 2019 г. тя ще свири в Дома на офицерите на Усурийския гарнизон, ул. Советская 31, Усурийск, Приморски край, като част от USSURIYSK – CONCERT NARGIZ. На 28 октомври 2019 г. в Светланская цирк във Владивосток и др.

Наргиз Закирова Нетна стойност

Що се отнася до финансовите ресурси, тя беше добре осигурена в кариерата си (поп-рок певица). Има оценка на годишната й заплата. На 48-годишна възраст приблизителната нетна стойност е 5 милиона долара.

  Наргиз Закирова нетна стойност

Наргиз Закирова

Наргиз Закирова Съпруга, брак

Първият й съпруг е Руслан Шарипов, като се развеждат през 1995 г. Вторият й брак приключва през 1997 г., когато се жени за Ернур Канайбеков. Женен е три пъти за талантливата рок звезда.

Наргиз изпълняваше италианска песен в ресторант, когато се срещнаха за първи път. Тя се омъжи за италианския певец Филип Балзано по-късно същата година. След 20 години брак тя най-накрая реши да се разведе със съпруга си Филип.

Сабина (Руслан Шарипов), Лейла (Филип Балзано) и Ауел (Обри Плаза) са три деца на Наргиз от три различни брака (Ернур Канайбеков). Въпреки това тя има внук Ноа, син на дъщеря й Сабина, когото никога не е срещала. Тя не е обект на никакви клюки и спекулации. Тя не изглежда да е замесена в никакви слухове или противоречия.

Популярни Публикации