Rita Tiecher- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Етническа принадлежност, Височина, Кариера

Рита Тичер е базирана в Рио де Жанейро бразилска телевизионна риалити звезда, TikTok звезда, професионален DJ изпълнител, модел и влиятелен човек в социалните медии. Тя е добре известна с участието си в Too Hot To Handle Brazil Season 1, риалити шоу за запознанства на Netflix, чиято премиера беше на 21 юли 2021 г.

В шоуто участват 12 млади бразилски модела и инфлуенсъри, които се срещат в мечтан плажен курорт на остров, но не им е позволено да имат сексуален контакт с никой от другите състезатели.

Бързи факти

Пълно име Рита Тичер.
Псевдоним Рита.
Възраст (към 2021 г.) 25 годишен.
Височина 5 фута 7 инча
Тегло 53 кг
Професия DJ артист.
Инфлуенсър в социалните медии.
Бразилски модел.
рожден ден 20 декември 1995 г.
Място на раждане Рио Де Жанейро, Бразилия.
Сегашен адрес Рио де Жанейро, Бразилия.
образование Завършил.
Алма матер Бразилски университет.
Нетна стойност (прибл.) 0 000-0 000.
Националност бразилски.
Религия християнството.
Зодия Стрелец.

Биография на Rita Tiecher

Рита Тихер е родена през 1995 г. в Рио де Жанерио, Бразилия на родителите Алдина Чамбарела Фрейтас и Марсело Муниз. Тя е от бразилски етнос и се придържа към християнските принципи. Tiecher, като Стрелец, изглежда много оптимистичен и енергичен. Бруно Тихер, по-малкият й брат, също е модел.Рита е от четиричленно семейство. Бруно, малкият й брат, е благословия. Марсело Мунис, бащата на Рита, работи като адвокат по наказателни дела. Преди това е работил за няколко адвокатски кантори, включително Baptist Associated Lawyers и Greenpeace Brazil. Завършил е специализация по наказателно производство в Estacio.

Aldina Ciambarella Freitas, нейната майка, е много социална и има над 1000 последователи в Instagram (@aldinafreitas) с частен акаунт. Брат й пък е интроверт, който като родителите си има личен живот.

Въпреки че семейството й е много поверително за живота си, Рита е пълната противоположност с над 500 000 последователи в Instagram към август 2021 г. Тя поддържа близки отношения с по-малкия си брат, защото той много я подкрепя.

  Рита Тичер

Rita Tiecher (Източник: Instagram)

Rita Tiecher Гадже и срещи

С кого се среща Рита Тичър? Rita Tiecher, горещата и мистериозна участничка в Too Hot to Handle, някога беше в сериозна връзка с Radio Jockey Matheus Miranda. Матеус е амбициозен журналист, който наскоро е завършил Държавния университет в Колорадо и сега следва магистърска степен по журналистика.

Двойката беше близка и прекара ваканциите си в раница, хранене навън и почивка на плажа. За съжаление двамата се разделят по неизвестни причини. Заради участието си в шоуто Рита смята, че търси само привлекателност във връзката.

Професионален живот на Rita Tiecher

Рита е добре познат бразилски радио жокей и модел в допълнение към участието си в Too Hot to Handle. От моделиране на марки във фотосесии до показване на модни дрехи в Instagram понякога.

Рита направи заглавия, когато беше избрана за един от 12-те състезатели за Too Hot To Handle на Netflix, Бразилия. Шоуто проследява 12 невероятно горещи и красиви хора, които са изправени пред предизвикателството да държат ръцете си далеч един от друг срещу 500 000 бразилски реала.

Рита каза в представянето си, че е много драматична и обича да се заяжда с хората. Рита също така заяви, че се интересува от реалността и истинската любов, но също така цени физическата химия. Летисия Куинтън беше гласовата актриса, която изигра шефката на изкуствения интелект Лана в шоуто.

Rita Tiecher Нетна стойност

Колко богата е Рита Тичър? Рита Тичър беше много успешен модел и дъщеря на успешен наказателен адвокат, преди да стане състезател в Too Hot to Handle. Нейният начин на живот е много охолен, от прекарване на ваканциите на екзотични места до отсядане в 5-звездни хотели. Според нашето изследване, Нетното състояние на Rita Tiecher варира между 0 000 и 0 000 щатски долара към 2021 г. когато се вземат предвид всичките й активи.

Факти

  • Любимият й цвят е черен и тя често публикува свои снимки, облечена с черен покрив и рокли в Instagram.
  • Rita Tiecher обича да носи слънчеви очила.
  • Tiecher беше най-популярната звезда в Instagram.
  • Tiecher е голям фен на висящите обеци, които можете да видите на много от нейните снимки.
  • Тя е много близка с приятелките си и често я виждат с тях в почивните си дни и през уикендите.
  • Тя е голям кулинар, който обича да споделя своите кулинарни творения в Twitter.

Популярни Публикации