Коя е Сандра Диас-Тайн? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Сандра Диас-Тайн е телевизионна личност от Съединените щати. Сандра Диас-Тайн е единственият двукратен победител в игровото шоу Survivor, след като спечели първите два сезона: Survivor: Pearl Islands и Survivor: Heroes vs. Villans.

Тя и другият участник в Survivor Роб Мариано бяха обявени за постоянни ментори за Survivor: Островът на идолите на 15 май 2019 г. по време на предаването на живо на Survivor: Edge of Extinction. Survivor: Winners at War, четиридесетият сезон на шоуто, ще я включва. В момента работи като секретарка в адвокатска кантора.

Бързи факти

Дата на раждане: 1974, юли-30
Възраст: 46 години
Родена нация: Съединени Американски щати
Име Сандра Диас-Тайн
Рождено име Сандра Диас-Тайн
Националност американски
Място/град на раждане Стамфорд, Кънектикът
Етническа принадлежност Смесени
Професия Телевизионна риалити звезда
Работя за оцелял
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Цвят на лицето кафяво
Известен с Спечелване на игралното шоу Survivor два пъти
Женен да
Омъжена за Маркъс Туайн
деца две
ТВ предаване оцелял. Тя спечели Survivor: Pearl Islands, Survivor: Heroes vs. Villains, Survivor: Game Changers

Сандра Диас-Twine Wiki

На 30 юли 1974 г. е родена Сандра Диас-Тайн. Тя е израснала във Файетвил, Северна Каролина, след като е родена в Стамфорд, Кънектикът. Тя има 47 години на тази планета. Самоличността на баща й и майка й е неизвестна. Нейната етническа принадлежност е мистерия. Тя е работила като старши офис сътрудник в Службата за обмен на армията и военновъздушните сили, преди да се присъедини към Survivor. Тя е служила в армията на Съединените щати, преди да дойде във Форт Луис, Вашингтон.Като специалист по химически ремонт в армията. Освен това е работила в пощенската служба на Army and Air Force Exchange Care и в отдела за обслужване на клиенти на магазин за дрехи. Тя получава асоциирана степен по бизнес администрация от Fayetteville Community College в Северна Каролина.

Височина и тегло

Сандра Диас-Твайн е висока 5’6″ и тежи 70 кг. Косата й е черна, а очите й са тъмнокафяви.

  Сандра Диас-Тайн

Сандра Диас-Тайн

кариера

Сандра Диас-Тайн участва в шоуто за приключенски игри и риалити сериала Survivor: Pearl Island през 2003 г., след почти 15-годишен престой в армията. Тя взе награда от 1 милион долара за победата в шоуто. С Морис тя спечели с разлика от 6–1. Opray, Boneham, Hastie, Roberts, Johnson и Dalton гласуваха за Сандра (други участници). Тя се завърна в риалити шоуто Survivor: Heroes vs. Villains за 12-ия сезон. Тя е известна като кралицата на Survivor.

Йейтс, членовете на племето на Heroes Томас, Аманда Кимел, Кандис Уудкок, Бонехам и Колби Доналдсън дадоха на Диас-Туайн шест гласа на журито срещу три гласа на Шалоу и нула на Ханц, за да спечели играта на 16 май 2010 г. Тя е и първата и единствена две- многократен победител в риалити шоуто Survivor. Тя продължи да се появява в 34-ия сезон на телевизионното шоу Survivor: Game Changers. Този път тя не спечели, за съжаление. В момента тя се състезава в 39-ия сезон на състезателното риалити шоу Survivor: Островът на идолите.

Нетна стойност на Сандра Диас-Туайн

Към октомври 2022 г. състоянието на американската телевизионна личност е между 100 000 и 1 милион долара. Тя беше победител в два сезона на Survivor. Печалбите й скочиха до небето благодарение на наградите и компенсациите в шоуто. Освен в шоуто, тя изкарва приличен живот като секретарка в адвокатска кантора.

Съпруг на Сандра Диас-Твайн, брак

Сандра Диас-Тайн има семейно положение. Маркъс Туайн, нейният сегашен съпруг, и тя завързаха възела. Двойката има две деца заедно. Татина и Алана са родени съответно през 1995 г. и 1997 г. Сандра живее в Северна Каролина със съпруга и децата си.

Популярни Публикации