Люк Шоу - Всичко за известния футболист от Манчестър Юнайтед

Люк Шоу е известен английски професионален футболист. Той е ляв бек на Манчестър Юнайтед от Висшата лига и член на националния отбор на Англия. Люк е роден и израснал в Кингстън на Темза, Англия. Той отиде в Rydens Enterprise School в Hersham, Surrey. Люк е предан и завършен английски футболист.

Той постига изключителни резултати на терена, а отличителният му стил на игра също заслужава внимание. Той има страст към футбола през целия си живот. Когато е на седем години, той започва младата си кариера в спорта. Впоследствие той започна старшата си година през 2011 г. и започна да играе за национални отбори същата година, когато започна старшата си година. Нямаше намерение скоро да поглежда назад.

Бързи факти

Пълно име Люк Шоу
Първо име Лука
Фамилия Шоу
Професия Футболист
Националност Английски
Град на раждане Кингстън на Темза
Държава на раждане Великобритания
Бащино име Пол Шоу
Име на майката Джоана Шоу
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация прав
Хороскоп Рак
Семейно положение Отношение
Връзка с Анушка Сантос
Без деца две
нетна стойност 44500000
Братя и сестри Бен Шоу
образование Rydens Enterprise School
Височина 185 см
Тегло 75 кг
нетна стойност 44,5 милиона долара
Дата на раждане 12 юли 1995 г
Възраст 27 години

Брак

Сега Люк има обвързана връзка с Анушка Сантос. Възможно е да ги видим да се женят в близко бъдеще, тъй като връзката им изглежда доста солидна. Двойката има и син на име Рейн Лондон. Reign е изключително красиво и очарователно бебе. Според публикациите на двойката в социалните медии Люк и Анушка го обсипват с любов и внимание.Двойката току-що се сдоби с дъщеря на 20 май 2022 г. Ануска използва социалните медии, за да обяви втората си бременност, публикувайки снимки от ултразвук в Instagram. Според Instagram на Anouska, те са нарекли новороденото си дете Stori.

  Люк Шоу

Преди Анушка

Преди да срещне настоящата си партньорка и майка на бебето Анушка, той имаше връзка с Шелби Билингам. Те изглеждаха доволни от връзката си, но тя не продължи дълго и те се разделиха. Люк също беше забелязан в няколко бара и флиртува с много непознати дами, докато беше ранен и не можеше да тренира. Люк обаче се срещна с Анушка малко след като се раздели с Шелби. Приятелството им стана по-дълбоко с времето, както се вижда от участието им в няколко съвместни дейности.

Исках да бъда в лондонски клуб

Люк беше голям почитател на клуба Челси и той твърдеше, че иска да се присъедини към лондонския клуб, когато беше малък, и също се опита да се присъедини към клуба, когато беше на осем, но не успя тогава. Но отхвърлянето и разочарованието не го отказаха да преследва стремежите си и той се върна към футбола и започна да тренира по-усилено. Люк беше най-скъпият младеж на Манчестър Юнайтед по това време. Играл е за клуба Саутхемптън. Той беше там в продължение на 11 години, от 2003 до 2011 г., преди да премине в Манчестър Юнайтед.

  Люк Шоу

Счупване на крака

По време на игра Люк претърпява трагичен инцидент. Неговото двойно прекъсване на крака се случи само 15 минути след началото на мача след слаба игра на защитника на другия отбор. Люк остана със сериозна травма на крака и в мъчителна агония. Това беше труден период за отбора и феновете, тъй като той беше видян в мъчителна агония. Родителска подкрепа: Люк винаги е имал родителска подкрепа и неговите родители Пол и Джоана Шоу винаги са правили всичко по силите си за сина си. Люк все още хвали родителите си за тяхното насърчение и жертвите, които направиха, за да му помогнат да постигне целите си.

Нетна стойност

Счита се, че нетното състояние на Люк е 44,5 милиона долара.

Популярни Публикации