Мелиса Майерс - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Мелиса Майерс е известен телевизионен водещ и метеоролог. Мелиса Майърс е член на телевизионната мрежа Fox 8 в Съединените щати. По същия начин тя притежава завидна личност, както и талант, който е възхваляван от мнозина.

Бързи факти

Пълно име: Мелиса Майерс
Дата на раждане: 02 януари 1981 г
Възраст: 41 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: Метеоролог
Държава: елен
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Райън Майерс
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите леска
Цвят на косата тъмно кафяво
Размер на тяло 36-22-34
Родно място Североизточен Охайо
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Държавен университет Йънгстаун, Държавен университет на Мисисипи
деца Джет Майерс

Биография на Мелиса Майерс

Мелиса Майерс е родена в Североизточен Охайо, Съединени американски щати, на 2 януари 1981 г. Към 2021 г. тя ще бъде на 40 години. Няма много информация за имената и професиите на родителите й или нейните братя и сестри. Нейната зодия е Козирог според астрологията. Тя е от кавказки произход и следва християнската вяра. Тя също е гражданин на Съединените щати.

По отношение на формалното образование тя завършва образованието си в местна гимназия в родния си град. Тя получава диплома по телекомуникации от държавния университет в Йънгстаун за висшето си образование. Тя също така получи сертификат по метеорология на излъчване от държавния университет на Мисисипи.  Възрастта на Мелиса Майерс

Мелиса Майерс

Височина и тегло на Мелиса Майерс

По отношение на измерванията на тялото, Мелиса Майерс е красива жена с прекрасен характер. Талантливият метеоролог е висок приблизително 5 фута и 4 инча. Тя тежи 64 кг. Що се отнася до общите физически измервания, най-често срещаните са 36 инча гърди, 22 инча талия и 34 инча бедра. Косата й е тъмнокафява на тон. Очите й са лешникови на цвят.

кариера

Мелиса Майерс е изваяла име за себе си като метеоролог. Първо тя преследва кариера в журналистиката. За да направи това, тя стана член на WTAP-TV. По-късно тя работи за WYTC ABC 33 и WYTV ABC 33, наред с други станции. Тя също започва работа като обеден метеоролог за WBZ-TV CBS4 през 2009 г.

Въпреки това тя е прекарала по-голямата част от кариерата си в канала Fox 8. Тя започва кариерата си със сутрешните новини. Сега работи през седмицата. Освен като модел, Мелиса работи и като актриса. През 2009 г. тя се появява в документалната поредица „Жени зад решетките“.

Нетната стойност на Мелиса Майерс

Мелиса Майерс и семейството й живеят охолен начин на живот. Работата й като метеоролог в много станции й донесе значителна част от парите. Към октомври 2022 г. цялата й нетна стойност се оценява на над 1 милион щатски долара.

  Мелиса Майерс нетна стойност

Мелиса Майерс

Мелиса Майерс Съпруг, брак

По отношение на любовния й живот, Мелиса Майерс е омъжена, което ни отвежда до нейната любов и личен живот. През 2014 г. тя се омъжи за Райън Майърс пред приятели и семейство. През 2018 г. двойката има първото си дете, Джет Майърс. Те имат прекрасен живот заедно. Тя също така е откровена относно предпочитанията си към пола. Тя също не е участвала в никакви проблемни събития.

Популярни Публикации