Коя е Ашима Чаухан от Indian Matchmaking?

Прадхюман Малу най-накрая намери любовта, след като отхвърли над 150 дами и не успя да намери партньор чрез Indian Matchmaking. Прадхюман е женен за модела и актриса Ашима Чаухан. Преди това тя се появи в MTV Love School през 2015 г. с тогавашния си партньор Али Раза Шейх. Целта на шоуто беше да помогне на двойките да разрешат проблеми във връзката си с помощта на любовните ментори Каран Кундра и Ануша Дандекар. По това време Ашима, която беше само на 23 години, имаше името на Али татуирано на китката си. Феновете откриха, че Али е изневерил на Ашима с три други дами в отделна програма на MTV, Ace of Space. След едва няколко месеца ухажване, сега 30-годишната се омъжи за Прадхюман на 12 юли 2020 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от AC (@ashimachauhaanofficial)

Пътешествието на Прадхюман в индийското сватовство сезон 2

Сима Тапария преди това сдвои Прадхюман с модела Рушали Рай. Въпреки факта, че срещата им мина добре, двойката избра да не продължи с нея и се раздели. Pradhyuman каза в Indian Matchmaking Season 2, че се е запознал с Ashima на парти, където са имали оживен разговор за това кой има по-добър усет към модата. Той също така каза, че обича живостта на Ашима и че тя му създава добро настроение. Междувременно Ашима каза, че това, че е около него, я кара да се чувства отново като на 16. Сима Тапария ги описа като обещаваща двойка. Ашима изпя песен за приятелите на Прадхюман пред камерата.Описанието на поредицата за четене,

Прадхюман се срещна сам с около 150 възможни партньора, преди да намери този. Ашима, новата му приятелка, надниква в живота му и опознава приятелите и семейството му.

 Ашима Чаухан

Прадхюман предложи брак на Ашима в уединена крайбрежна вила едва месеци след като започнаха да се срещат. Феновете също бяха почерпени с кадри как се подготвят за „голяма индийска сватба“ в Удайпур. Сватбените традиции бяха стриктно спазени. В древна Индия разбойниците са крали от гостите на сватбата, затова Прадхюман е взел със себе си меч, за да се бие с крадците по време на пътуването. Това беше представено в шестия епизод от новия сезон.

Неговият бараат, или сватбената процесия на младоженеца, беше изобразен като доста грандиозен, с Прадхюман, яздещ слон. Сима Тапария, от друга страна, беше във възторг по време на сватбата и каза, че срещата с прекрасна дама като Ашима е съдба. По-късно двойката беше показана как се адаптира към семейния живот и създава място в килера един за друг.

Какво друго се случи със завърналите се клиенти на Indian Matchmaking Season 2?

Освен Прадхюман, зрителите видяха Надя и Апарна да се опитват да срещнат бъдещата си половинка. Надя избра да установи сериозна връзка с Вишал, друг от клиентите на Сима Таприя, докато се сприятеляваше с Шекхар, джентълмен, с когото Тапария я свърза. Вишал, от друга страна, изостави Надя, оставяйки я обезумяла.

 Ашима Чаухан

Едновременно с това Апарна се сприятелява с Джей, с когото е ходила на среща по време на първия сезон на Indian Matchmaking. Тя реши да посети астролог, за да разбере по-добре любовния си живот. Апарна избра да се среща с Даман за кратък период от време. Пътуването им обаче завършва на ръба, когато Апарна казва, че не е нужно да прави избори толкова бързо.

Популярни Публикации